Maya World Golf Side Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Maya World Golf Side Hotel
  • 56 slika
  • WiFi besplatan na javnim mjestima
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
  • Fitnes & SPA

MAYA WORLD GOLF SIDE HV2 - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena od hotela 400m, ležaljke, sunobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 180

O Maya World Golf Side Hotel

MAYA WORLD GOLF SIDE HV2 - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena od hotela 400m, ležaljke, sunobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 180 soba u dva bloka. Standardne sobe ( 26m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax ), Economy sobe ( 16m², spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max.2pax ) i 2 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, Split klima uređaj, direktna telefonska linija, mini bar ( voda, dopunjava se dnevno ), sef ( posebno se naplaćuje ), satelitska TV i muzički kanali, balkon ili Francuski balkon. 
 
Usluga
All inclusive – švedski sto  za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera i kasni noćni snack. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 23.30h, bar na plaži od 10.00 – 17.00h sa bezalkoholnim pićima, pivom i vinom. Koncept ne uključuje:  Uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, svježe voćne sokove, sladoled, Turska kafa, hrana i piće na plaži poslije 17.00h, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se služi švedski sto, snack bar, bar pored bazena i na plaži, A `la Carte restorani – Turski i Riblji. Dodatno se naplaćuje usluge  doktora, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, usluga čuvanja djece, telefon, fax, internet, rent – a - car. WIFI internet konekcija  u cijelom hotelu se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža je udaljena od hotela  400m. Ležaljke, sunobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži.
 
Sport i zabava:
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, 2 tobogana, Tursko kupatilo, teniski  teren, stoni tenis i odbojka na pijesku. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena, sauna, masaža i bilijar. Zabavni program tokom dana i večernji show program. Mini klub za djecu od 4 – 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.mayahotels.com.tr


Lokacije