Maya World Golf Side Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Maya World Golf Side Hotel
 • 56 slika
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

MAYA WORLD GOLF SIDE HV2 - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena od hotela 400m, ležaljke, sunobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 180

O Maya World Golf Side Hotel

MAYA WORLD GOLF SIDE HV2 - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena od hotela 400m, ležaljke, sunobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 180 soba u dva bloka. Standard sobe (26m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe (16m², spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max.2pax) i 2 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima, direktna telefonska linija, mini bar (voda, dopunjava se dnevno), sef (posebno se plaća), satelitska TV i muzički kanali, balkon ili Francuski balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto  za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera i kasna užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 23.30h, bar na plaži od 10.00 – 17.00h sa bezalkoholnim pićima, pivom i vinom. Koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, svježe voćne sokove, sladoled, Turska kafa, hrana i piće na plaži poslije 17.00h, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i sva pića u Disko klubu ( u Maya World hotelu).
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, snack bar, bar pored bazena, bar na plaži, A `la Carte restorani – turski i riblji. Dodatno se naplaćuje: doktor, vešeraj, frizer, usluga čuvanja djece, telefon, fax, internet, rent a car. WIFI internet konekcija  se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža je udaljena od hotela 400m, ležaljke, sunobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, 2 tobogana, Tursko kupatilo, teniski teren, stoni tenis i odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena, sauna, masaža i bilijar.
Zabavni program tokom dana i večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.mayahotels.com.tr

 


Lokacije