Maya World Side Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Maya World Side Hotel
 • 78 slika
 • Okružen zelenilom
 • Pješčana plaža
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes

MAYA WORLD HOTEL SIDE 4* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena od hotela 400m, ležaljke, sunobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 273

O Maya World Side Hotel

MAYA WORLD HOTEL SIDE 4* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena od hotela 400m, ležaljke, sunobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Titreyengol, 5km udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 273 sobe. Standard sobe (24m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe (16m², spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max.2pax), Porodične soba (43m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max.2+2pax), i 2 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima uređaj, direktna telefonska linija, mini bar ( voda, dopunjava se dnevno ), sef (posebno se plaća), satelitska TV i muzički kanali, balkon (osim economy soba).
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, kasna užina. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 23.30h, bar na plaži od 10.00 – 17.00h sa bezalkoholnim pićima, pivom i vinom. Koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, svježe voćne sokove, sladoled, Turska kafa, hrana i piće na plaži poslije 17.00h, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i sva pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, snack bar, bar pored bazena, bar na plaži, A `la Carte restorani – turski i riblji. Dodatno se naplaćuje: doktor, vešeraj, frizer, usluga čuvanja djece, telefon, fax, internet, rent a car. WIFI internet konecija se dodatno naplačuje u hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska plaža je udaljena od hotela 400m, ležaljke, sunobrani i peškiri su besplatni pored bazena i na plaži.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, 2 tobogana, Tursko kupatilo, teniski teren, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena, sauna, masaža i bilijar.
Zabavni program tokom dana i večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

Lokacije