Megasaray Resort Side

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Megasaray Resort Side
 • 46 slika
 • Okružen zelenilom
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • WiFi besplatan
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Renoviran
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA

ASKA SIDE 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Titreyengol, 250m od obale, 71km od aerodroma u Antaliji i 7km od antičkog grada Side-a. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaza, 250m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u oblasti Titreyengol, 250m od obale, 71km od aerodroma u Antaliji i 7km od antičkog grada Si

O Megasaray Resort Side

ASKA SIDE 5* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Titreyengol, 250m od obale, 71km od aerodroma u Antaliji i 7km od antičkog grada Side-a. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaza, 250m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u oblasti Titreyengol, 250m od obale, 71km od aerodroma u Antaliji i 7km od antičkog grada Side-a.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 346 soba. Standardne sobe (22m², spavaća soba sa francuskim krevetom + jedan krevet, kupatilo, max.2pax), Soba sa krevetima na sprat (24m², spavaća soba s francuskim krevetom + krevetima na sprat, kupatilo, max.2+2pax), Junior suite soba (37m², spavaća soba s francuskim krevetom + dnevni boravak sa 2 sofa ležaja, max.4pax). Sve sobe su s vlastitim kupatilom, tušem i fenom, centralnom klimom koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika, telefonom, sefom (dodatno se naplaćuje), mini barom (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno) , satelitskom TV i muzičkim kanalima, Wi-Fi internetom (dodatno se naplaćuje) tepih i balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, ručak, večera, popodnevna užina. Večera i ponoći buffet, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bar na plaži od 10.00 do 17.00h. Ne uključuje: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalna vina, koktele, luksuzna pića, prirodne cijeđene sokove, flaširana pića, sladoled, tursku kafu, A’la Carte restoran se ekstra naplačuju uz predhodnu rezervaciju unaprijed, nargile i sva alkoholna pića nakon ponoći te pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A’la Carte restorani: Sultan softra (Turska kuhinja), Riblji restoran (Mediteranska kuhinja), italijanski i meksički restoran, barovi u hotelskom kompleksu. Ljekarske usluge, usluga čuvanja djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet ugao i računarske igrice u cafeu, shopping centar, rent a car – se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet u lobiju i oko bazena je besplatan
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaza, 250m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, sauna, parna soba i tursko kupatilo su besplatni. Dodatno se naplaćuju: Jacuzzi, masaže, rasvjeta za teniske terene i vodeni sportovi. Zabavni program u toku dana, takmičenja, show program u večernjim satima. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igralište, mini kino, mini disco navečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.askahotels.com


Lokacije