Merve Sun Hotel & SPA

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Merve Sun Hotel & SPA
 • 40 slika
 • Blizu centra grada
 • Pješčana plaža
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes

MERVE SUN HOTEL & SPA 4* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 2km udaljen od centra Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita,  400m udaljena od hotela, ležaljke i suncobrani su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 2km udaljen od centra Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 176 soba u 2 glavne z

O Merve Sun Hotel & SPA

MERVE SUN HOTEL & SPA 4* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 2km udaljen od centra Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita,  400m udaljena od hotela, ležaljke i suncobrani su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 2km udaljen od centra Side-a i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 176 soba u 2 glavne zgrade i 4 odvojena bloka (od kojih 2 bloka nemaju lift). Standard sobe (spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (dvije odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo, max. 4pax), Economy sobe (nalaze se u glavnoj zgradi na prvom spratu i nemaju balkon, manje su od standardnih soba, max.2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo tuš kabinom, fen, split klima sistem, direktna telefonska linija, mini bar (voda samo po dolasku), sef (posebno se plaća), laminat, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za  doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, koncentrirani voćni sokovi, Snack na plaži od 10.00 – 17.00h (užina i samo bezalkoholna pića i pivo), A `la Carte restorani samo jednom u toku boravka i uz rezervaciju unaprijed ( pića nisu uključena). Koncept ne uključuje: sve vrste uvoznih pića, specijalna vina i kokteli, svježi voćni sokovi, Turska kafa, sladoled, sve vrste flaširanih pića i pića u limenci, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, barovi pored bazena, bar na plaži od 10.00 – 17.00h, lobi bar. Dodatno se naplaćuje: Doktor, vešeraj, telefon, fax, internet cafe i kompjuterske igre, rent-a-car, šoping centar. WIFI internet je besplatan u lobiju i u sobama.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita,  400m udaljena od hotela, ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri se uzimaju uz depozit.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni  (zatvoren u ljetnoj sezoni) bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: masaža, bilijar, kompjuterske igre, sportovi na vodi.
Lagani zabavni program tokom dana i večeri,  muzika uživo 2x sedmično. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.mervesunhotel.com


Lokacije