Otium Family Eco Club

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Otium Family Eco Club
 • 56 slika
 • Naša preporuka
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

OTIUM FAMILY ECO CLUB 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 450m udaljen od mora, 70km od aerodroma Antalya i 7km od grada Side. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita, 450m udaljena od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 450m udaljen od mora, 70km od aerodroma Antalya i 7km od

O Otium Family Eco Club

OTIUM FAMILY ECO CLUB 5*- SIDE -  Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 450m udaljen od mora, 70km od aerodroma Antalya i 7km od grada Side. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita, 450m udaljena od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Titreyengol, 450m udaljen od mora, 70km od aerodroma Antalya i 7km od grada Side.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 428 soba. Standardne hotelske sobe (18-28m²; spavaća soba, kupatilo,max.2+1pax), Large-Velike hotelske sobe (35-39m²,jedna spavaća soba sa prostorom između kreveta, kupatilo, max.2+2pax), Villa suit porodične sobe (47m², dvije spavće sobe odvojene vratima, dnevni boravak, kupatilo, max.5pax), Villa porodičnih soba (41m², spavaća soba i dnevni boravak sa vratima između, kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo/kada/tuš, fen, centralni klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef, satelitsku TV i muzičke kanale, mini bar (voda i sokovi, obnavlja se svakodnevno),kuhalo, set za kafu i čaj, tepih u hotelskim sobama i pločice u Vilama, WI-FI internet konekcija, balkon.
 
Usluga
All Inclusive- švedski sto za doručak, ručak, večeru, ponočna užina,  popodnevnu užinu, dječiji buffet i dječiji restoran, kutak za palačinke,snek restoran na plaži, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00, sladoled u odredjeno vrijeme, piće u disko klubu  do 02.00. Posebno se plaćaju: sva strana pića, posebna vina, kokteli, luksuzna pića, energetska pića, svježi voćni sokovi, flaširana pića, pića u limenkama, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća, nargila, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto uključujući i restoran za djecu Heros. A’la Carte restorani – Salvini (talijanski), Alize (azijski), Ocean riblji restoran sa morskim specijalitetima , barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Doktor, baby sitting, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet café, kompjuterske igrice, šoping centar, rent a car posebno se naplaćuju. WI-FI internet u cijelom hotelu se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovita, 450m udaljena od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji shuttle servis tokom dana koji se ne naplaćuje, a gosti mogu otići i pješke. Privatni paviljoni na plaži se posebno naplaćuju-potrebna rezervacija unaprijed.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, Aqua park, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži,sauna i tursko i parno kupatilo se ne naplaćuju. Jacuzzi, masaža, rasvjeta teniskih terena, usluge Wellness & SPA centra i sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice se posebno  naplaćuju.
Zabavni program tokom dana, takmičenja za djecu i odrasle, večernji show program.Postoji poseban dio za djecu- Kid’s World specijalnim restoranom za djecu sa malim stolovima i stolicama, dječija igrališta, dječije sobe za popodnevni odmor i za bebe, bazen sa dječijim aqua parkom, razne aktivnosti za djecu (kuhanje, face painting…). Mini luna park – Mini Fun Fair ( ekstra se doplačuje), mini disko u večernjim časovima.
Renoviran: 2018
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.otiumhotels.com


Lokacije