Otium Family Stone Place

  • Otium Family Stone Place
  • 52 slika

MARVIDA FAMILY SUNSET BEACH 5* Položaj Hotel se nalazi u regiji Colakli, 10km udaljen od centra Side-a i 45km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba - 330 raspoređenih u sedam povezanih blokova. Standardne sobe (22-24m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 pax), superior sobe (26-28m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 pax), porodične sobe (30-32m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, kupati

O Otium Family Stone Place

MARVIDA FAMILY SUNSET BEACH 5*

  • Položaj

    Hotel se nalazi u regiji Colakli, 10km udaljen od centra Side-a i 45km od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba - 330 raspoređenih u sedam povezanih blokova. Standardne sobe (22-24m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 pax), superior sobe (26-28m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 pax), porodične sobe (30-32m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, kupatilo, max 4 pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, centralna klima, telefon, mini bar (voda i dva bezalkoholna pića po dolasku, poslije se dopunjava samo vodom), sef, laminat, SAT TV i balkon.

  • Usluga

    All Inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera i kasna noćna užina do 05:00h. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h, sladoled u određenom terminu, snack na plaži od 10:00 do 18:00h. Dodatno se plaćaju: uvozna pića, sva pića u disko baru, svježi voćni sokovi, flaširana i konzervirana pića, specijalna lokalna i uvozna vina, nargila, posluga u sobu, A la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed.

  • Sadržaj

    Glavni restoran sa terasom na bazi švedskog stola, A la Carte restorani na plaži, snack restoran i bar, barovi unutar hotelskog kompleksa. Dodatno se plaćaju: doktor, usluga čuvanja djece, vešeraj, internet cafe, PC igre, rent a car, šoping centar. Wi-Fi internet u lobiju i dijelu oko bazena je besplatan.

  • Plaža

    Hotelska privatna pješčana plaža, 300m od hotela, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu uključenim u cijenu. Postoji cesta između hotela i plaže.

  • Sport i zabava

    Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, fitness soba, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: sportovi na vodi, bilijar, PC igre, masaža i SPA centar. Zabavni program tokom dana i uvečer. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, dječije igralište, mali luna park.

  • Napomena

    Hotel ima pravo da u sezoni promjeni neke od sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe popust za treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja.

  • Web stranica hotela

Lokacije