Oz Side Premium Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Oz Side Premium Hotel
 • 44 slika
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

OZ HOTELS SIDE PREMUIM 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji Evrenseki, 11km od Manavgata i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža 150m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u regiji Evrenseki, 11km od Manavgata i 55km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže s ukupno 476 sob

O Oz Side Premium Hotel

OZ HOTELS SIDE PREMUIM 5* - SIDE - Hotel je smješten u regiji Evrenseki, 11km od Manavgata i 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža 150m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u regiji Evrenseki, 11km od Manavgata i 55km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže s ukupno 476 soba. Standardne sobe (32-35m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (48m², smjestene u annex sobi bez lifta, dvije spavaće sobe, jedno kupatilo, max. 4pax), Economy sobe (25m², standard sobe bez balkona i sa pogledom na hodnike, max.2+1pax) i 5 soba za osobe sa invaliditetom. Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo sa kadom, tušem, fenom, centralnom klima uređajem koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjavaju dnevno), sef, satelitska TV i muzički kanali, WIFI internet konekcija i balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine, slastičarna, ponoćni buffet, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, A’la Carte restorani uz prethodnu rezervaciju mogu se korstiti jednom za vrijeme boravka, sladoled tokom određenih sati, prirodni soko od narandže samo za doručak. Slastičarna i sladoled tokom određenih sati, bar na plaži od 10.00 do 17.00h. Koncept ne  uključuje: Premium uvozna pića, specijalna vina, flaširala pića, room service, prirodne cijeđene sokove (izuzev za doručak), pića u irskom pubu, A’la Carte - talijanski restoran se dodatno naplaćuje uz prethodnu rezervaciju.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A’la Carte restorani: Latapet ( turska), Tulsushi ( kuhinja Dalekog istoka) , snack bar na plaži, barovi unutar cijelog  hotelskog kompleksa, Disko klub. Doktor, vešeraj, hemijsko čišćenje, čuvanje djece, telefon, fax, internet, shopping centar, frizer, renta a car dodatno se naplačuju. WIFI internet konekcija u sobama i javnim prostorima hotelima je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska plaža 150m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna i parna soba, odbojka na pijesku, stoni tenis. Dodatno se naplaćuju:  sportovi na vodi, ronjenje, bilijar, kompjuterske  igrice, masaže, SPA i Wellness centar.
Zabavni program tokom dana i večernji show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina, igrališta, programi specijalni za djecu tokom dana, mini Disko u večernjim satima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.ozhotels.com.tr


Lokacije