Özlem Garden

  • Özlem Garden
  • 29 slika

OZLEM GARDEN 3* - SIDE - Hotel je smješten u Kumkoy regiji samo 500m od centra Side-a i 64km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 150m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Kumkoy regiji samo 500m od centra Side-a i 64km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 84 smještenih u bungalove i Anne

O Özlem Garden

OZLEM GARDEN 3* - SIDE - Hotel je smješten u Kumkoy regiji samo 500m od centra Side-a i 64km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 150m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Kumkoy regiji samo 500m od centra Side-a i 64km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 84 smještenih u bungalove i Annex zgradi. Economy sobe (18-20m², u glavnoj zgradi, spavaća soba, kupatilo, balkon, max. 2+1pax), Standard sobe (25m², smještene u bungalovima, spavaća soba, kupatilo, terasa, max. 2+1pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fenom, split klima sistem, direktnom telefonskom linijom, mini bar (voda i mineralna voda po dolasku), sef (dodatno se naplaćuje), keramičke pločice, satelitska TV i muzički kanali, terasa. Annex zgrada ima dva sparata bez lifta.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevnu kafu, čaj i kolače, večeru,  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, koncetrirani voćni sokovi. Nije uključeno:  uvozna pića, svježi cjeđeni sokovi, Turska kafa, sladoled, sva flaširana pića, specijalna vina.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom. Doktor na upit, vešeraj, telefon, fax i rent a car se dodatno naplaćuju. WIFI internet konekcija je besplatna u glavnom djelu hotela i u  sobama.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 150m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, Tursko kupatilo,  stoni tenis. Dodatno se naplaćuju sportovi na vodi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.ozlemgardenhotel.com


Lokacije