Paloma Finesse Side

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Paloma Finesse Side
 • 70 slika
 • Naša preporuka
 • Veliki vodeni park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Otvoreni bazen
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

PALOMA FINESSE SIDE 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyen Gol, udaljen  6 km od Sidea i 75 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Luxury All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža  pješćano- šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Titreyen Gol, udaljen  6 km od Sidea i 75 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel  ima u

O Paloma Finesse Side

PALOMA FINESSE SIDE 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Titreyen Gol, udaljen  6 km od Sidea i 75 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Luxury All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža  pješćano- šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Titreyen Gol, udaljen  6 km od Sidea i 75 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel  ima ukupno 299 soba. Studio sobe (42 m2, jedna spavaća soba sa dijelom za sjedenje sa dva kauča na razvlačanje, jedno kupatilo, max. 2+1pax), Studio sobe swim up  (42m2, jedna spavaća soba sa dijelom za sjedenje i sa dva kauča na razvlačanje, jedno kupatilo, direktan pristup bazenu, max. 2+1pax),Porodične  suite sobe (52m2, jedna spavaća soba , dnevni boravak  sa dva kauča na razvlačenje, jedno kupatilo, max.4pax), Porodične suite swim up sobe (52m2, jedna  spavaća soba, dnevni boravak sa dva kauča na razvlačenje , jedno kupatilo, direktan pristup bazenu, max. 4pax), Porodični suite terrace (52m2, jedna spavaća soba, dnevni boravak sa dva kauča na razvlačenje, jedno kupatilo, velika terasa, max .4pax),Veliki  porodični suite (74m2, dvije spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatila, max. 4 pax), Veliki porodični swim up suite (52m2, dvije spavaće sobe, dnevni boravak, dva kupatila, direktan pristup bazenu, max. 4pax), Veliki porodični suite teracce  (74m2, dvije  spavaće sobe, dnevni boravak, dva  kupatila ,velika terasa, max. 4pax). Svaka sobaima kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klim uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar (bezalkoholna  pića, voda i pivo  dopunjuju se dnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef,  satelitska TV i muzički kanali, WIFI internet,balkon ili terasu.
 
Usluga
Luxury All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, svježi voćni sokovi samo za doručak, sladoled tokom ručka i večere, slastičarna, A la Carte restoran, Med Kitchen uz rezervaciju unaprijed i jednom tokom boravka, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, Beach&pool koncept serviranja  voća i užine na plažii. Koncept ne uključuje: Premium uvozna  pića, specijalna vina, flaširana pića, nargilu, Chef Kitchen A la Carte restoran.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A la Carte restorani: Chef s Kitchen i Med Kitchen, Contemporary ( mediteranska kuhinja). Barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuju : Doktor, pranja veša, čuvanje djece, telefon, fax, internet kutak, šoping centar, frizer, rent-a-car. WIFI internet konekcija  je besplatna u sobama i javnim prostorima hotela.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža  pješćano- šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni Beach Club  uz rezervaciju unaprijed  dodatno se naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, 5 teniskih terena, odbojka na pijesku, gimnastika, mini golf. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, rasvjeta  za teniske terene ioprema za tenis, Beauty&Wellness centar. Zabavni program tokom dana i večernji šhow program za odrasle i djecu. Mini klub za djecu 4-12 godina sa specijalnim programom, igralište za djecu, mini disko uveče.Klub za tinejđere od 13-16 godina sa kutkom za društvene mreže, Consola igra...
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.palomahotels.com

 


Lokacije