Paloma Oceana Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Paloma Oceana Resort
 • 50 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Otvoreni bazen
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

PALOMA OCEANA RESORT 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Sidea, i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Luxury All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Sidea, i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : 482 sobe raspoređene u 2 glavne zgrade i bungalovima. S

O Paloma Oceana Resort

PALOMA OCEANA RESORT 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Sidea, i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Luxury All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Sidea, i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
482 sobe raspoređene u 2 glavne zgrade i bungalovima. Standardne bungalov sobe u bašti ( 30m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom+sofa, jedno kupatilo, max.2+2pax), Porodične connection –povezane sobe ( 30+30m2, dvije spavaće sobe, dva kupatila, max.4+1pax), Porodični suit soba strana bašta ( 60m2, dvije spavaće sobe, dva kupatila, max.3+2pax), Standardne sobe u glavnoj zgradi ( 40m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom+sofa, jedno kupatilo, max.2+2pax) i Lake Villas ( 90m2, smještene u bašti okolo Vila sa bazenom, dvije spavaće sobe, dva dnevna boravka, dva kupatila, max5pax).Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen,centralnu klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar 8 bezalkoholna pića, voda i pivo dopunjuju  se dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, satelitska TV i muzički kanali, WIFI internet, balkon.
 
Usluga
Luxury Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i popodnevnu užinu, svježi cjeđeni sok samo za doručak, sladoled tokom ručka i večere, slastičarna, A la Carte restorani: turski, Internacionalni i azijski sa rezervacijum unaprijed, sva lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Koncept ne uključuje luksuzna uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, Kineski i Steak House A la Cartre restorane sa rezervacijom unaprijed i extra plaćanje, room service i nargila.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A la Cartre restorani: Internacionalni, turski, Restoran sa morskim plodovima, Stek House restoran i kineska kuhinja.Barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, disko klub. Uz doplatu su usluge doktora, čuvanje djece, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar, frizer, rent-a-car. WIFI internet konekcija u cijelom hotelu je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Private Cabana na plaži uz rezervaciju unaprijed dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, suna, teniski tereni, košarka, odbojka na pijesku, mini fudbal, gimnastika. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene i oprema, Beauty&Wellness centar. Zabavni program tokom dana i večernji show programi za odrasle i djecu. Mini klub za djecu od 4-12 godina sa specijalnim programima. Klub za tinejdžere od 13-17 sa kutkom za socilamne mreže i Game room.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.palomahotels.com

 


Lokacije