PALOMA Orenda Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • PALOMA Orenda Resort
 • 34 slika
 • Okružen zelenilom
 • Veliki vodeni park
 • Animacija
 • Ekskluzivno
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

PALOMA ORENDA RESORT 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Titreyen Gol regiji, 6km od Side-a i 75km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Luxury All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita  sa besplatnim ležaljakam, suncobranima i peškirima. Položaj : Hotel se nalazi u Titreyen Gol regiji, 6km od Side-a i 75km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel raspolaže sa 270 soba. Standard s

O PALOMA Orenda Resort

PALOMA ORENDA RESORT 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Titreyen Gol regiji, 6km od Side-a i 75km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Luxury All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita  sa besplatnim ležaljakam, suncobranima i peškirima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Titreyen Gol regiji, 6km od Side-a i 75km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 270 soba. Standard sobe ( 21m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+1pax)m Junior suite sobe ( 40m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.3+1pax), Porodični suite (40m2, jedna spavaća soba, dnevni boravak, jedno kupatilo, max.4pax), Connection porodični suit ( 42m2, dvije spavaće sobe, dnevni boravak, jendo kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralnu klima uređaj koji radi u zavosnosti od vremenskih uslova, telefon, mini bar ( voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjuju se dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, satelitsku TV i muzičke kanale, keramički pod, WIFI internet, balkon ili terasu.
 
Usluga
Luxury Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i popodnevnu užinu, slastičarna. A la Cartre restorani Fusion Far East I Contemporary Mediteranski sa rezervacijom unaprijed, sva lokalna i selektovana uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, Beach&Pool concept-ljetni hladnjaci,  voće i snack na plaži i kod bazena. Koncept ne uključuje: Premium uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, Curio Grill A la Cartre restorane.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se služi švedski stol. Al a Cartre restorani; Wabi Sabi , Fusion Far East, Quentine, Contemporary Mediterrean i Curio Grill, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Uz doplatu su: Doktor, vešeraj, čuvanje djece, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar, frizer i rent-a-car. WIFI internet konekcija je besplatna u javnim prostorima hotela i u sobama.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovito-šljunkovita  sa besplatnim ležaljakam, suncobranima i peškirima. Specijalni Cabanas na plaži sa rezervacijom unaprijed dodatno se naplaćuje.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, 12 teniuski terena, odbojka na pijesku, gimnastika, mini golf. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, Beauty&Wellness centar. Zabavni animacijski program tokom dana i večernji show programi za odrasle i djecu. Mini kluib za djecu uzrasta od 4-12 godina sa specijalnim programom, dječije igralište, mini Disko uvečer. Klub za tinejdžere od 13-16 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.palomahotels.com

 


Lokacije