Ramada Resort By Wyndham Side

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Ramada Resort By Wyndham Side
  • 49 slika
  • Pješčana plaža
  • Aqua Park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Fitnes & SPA

RAMADA RESORT BY WINDHAM 4* - SIDE - Hotel je lociran u regiji Gundogdu, 16km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža pjeskovita udaljena 600m od hotela, sa  besplatnim ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu. Položaj : Hotel je lociran u regiji Gundogdu, 16km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže

O Ramada Resort By Wyndham Side

RAMADA RESORT BY WINDHAM 4* - SIDE - Hotel je lociran u regiji Gundogdu, 16km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža pjeskovita udaljena 600m od hotela, sa  besplatnim ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu.
 
Položaj
Hotel je lociran u regiji Gundogdu, 16km udaljen od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 290 soba raspoređenih u tri bloka. Standard sobe ( 25m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe ( 50m2, dvije odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo, max.4pax), Superior sobe (30m2, jedna veća soba sa francuskim krevetom i jednim single krevetom, jedan krevet na rasklapanje, max.2+2pax), Economy sobe su iste kao i standardne ali bez balkona i 2 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Sve sobe posjeduju privatno kupatilo sa tušem,fen, split klima sistem, telefon, mini bar ( voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon ili Francuski balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, snack na baru po kraj bazena i plaži, večera, kasna noćna užina, sladoled tokom određenih sati,  sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, bar na plaži sa užinom i pićima od 10.00-17.00h, A ' La Carte restorani s rezervacijom unaprijed i samo jednom tokom  boravka  u jednom od njih. Koncept ne uključuje:  uvozna pića, sva flaširana pića, svježe voćne sokovi, specijalna vina.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog švedskog stola, A'la Carte restorani : Ottoman (Turska kuhinja), Verona ( Riblji restoran),  snack  bar pored bazena, Vitamin bar, bar na plaži, lobi bar.  Doktor, vešeraj, telefon, fax, internet caffe , šoping centar se dodatno naplačuju. WIFI internet  konekcija slabije brzine je besplatna lobiju. Internet u sobama i na plaži se dodatno plaća.
 
Plaža: 
Hotelska plaža pjeskovita udaljena 600m od hotela, sa  besplatnim ležaljkama, suncobranima, peškirima za plažu. Bar na plaži, kabine za presvačenje i tuševi su dostupni na plaži. Postoji i besplatni shuttle servis do plaže-besplatan
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni  bazeni za odrasle i djecu, 6 tobogana, fitness centar,  Tursko kupatilo, sauna, odbojka na pijesku, stoni tenis. Uz doplatu: vodeni sportovi, Wellness&Beauty centar, masaža.
Zabavni programi  tokom dana i show programi uveče, mini klub za djecu od 4-12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.ramadaresortside.com


Lokacije