Roma Beach Resort & SPA

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Roma Beach Resort & SPA
 • 33 slika
 • Naša preporuka
 • Pješčana plaža
 • 3 djece GRATIS smještaj
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

ROMA BEACH RESORT & SPA 5* - SIDE - Roma Beach nalazi se u regiji Gundogdu, 12km udaljen od Sidea i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima. Položaj : Roma Beach nalazi se u regiji Gundogdu, 12km udaljen od Sidea i 60km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel raspolaže sa 243 sobe. Standard s

O Roma Beach Resort & SPA

ROMA BEACH RESORT & SPA 5* - SIDE - Roma Beach nalazi se u regiji Gundogdu, 12km udaljen od Sidea i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
 
Položaj
Roma Beach nalazi se u regiji Gundogdu, 12km udaljen od Sidea i 60km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 243 sobe. Standard sobe ( 26m2, jedna spavaća saoba sa francuskim krevetom+single krevet, jendo kupatilo, max.2+1pax), Comfort sobe ( 26m2, iste ko standard sobe samo imaju pogled na more i moguci kani chek-out, posjetu A la Carte restoranu dva puta besplatno u toku boravka, max.3pax), Economy sobe ( 18m2, jedna  spavaća soba sa francuskim krevetom, jedno kupatilo, smao pogled kopno, sobe su bez balkona, max.2pax), Porodične sobe ( 52m2, dvije odvojene spavaće sobe, jendo kupatilo, max.4pax, sve porodične sobe imaju pogled kopno). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom / tušem, fen, centralnu klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (voda i bezalkoholna pića dopunjavaju s ednevno), sef ( uz doplatu), laminat pod, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i poslijepodnevna užina, kasni noćni buffet, sva lokalna alkoholna i bezakloholna pića pd 10.00-24.00h, sladoled na baru kraj bazena u određenim satima, pića na baru na plaži do 17.00h, A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom besplatno i  jednom od  tokom boravka u hotelu. Koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i energetska pića, svježe voćne sokove, Vitamin bar, room service, pića u Disko baru.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A la Carte restorani: talijanski, meksički i turski, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica, frizer, telefon, fax, internet kutak, šoping centra i rent-a-car se dodatno naplačuju. WIFI internet konekcija u Lobbiju je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parna soba, stoni tenis, odbojka na pijesku. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, Gamne room, Spa centar i masaže. Zabavni program tokom dana i uvečer, u večernjim satima  ponekad i muzika uživo i show program. Mini klub za djecu od 4-12 godina sa različitim aktivnostima i programom.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.romabeachresort.com


Lokacije