Royal Dragon Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Royal Dragon Hotel
 • 27 slika
 • Za djecu
 • Na plaži
 • Naša preporuka
 • Aqua Park
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Fitnes & SPA
 • Pješčana plaža
 • Ekskluzivno
 • WiFi besplatan
 • Teniski teren
 • Otvoreni bazen

ROYAL DRAGON HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju . Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya. Smještaj : Hotel ima ukupno 564 sobe. Superior standardne sobe

O Royal Dragon Hotel

ROYAL DRAGON HOTEL 5*- SIDE -  Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 5 km od Side-a i 48 km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 564 sobe. Superior standardne sobe (40m2, spavaća soba, kupatilo sa kadom, max 3pax+1chd), Duplex porodične sobe (60m2, na spatu spavaća soba i kupatilo, u prizemlju soba za djecu, kupatilo/tuš i nema vrata izmedju soba, max 4 pax), Porodične sobe (60m2, dvije spavaće sobe, jedno kupatilo, vrata izmedju soba, max 2+2 pax), Junior suits (70m2, jedna spavaća soba, dnevni boravak, dva kupatila i whirlpool u sobi, max 2pax + 1chd), King suits  (100m2,dvije spavaće sobe, dnevni boravak,dva kupatila – u jednom whirlpool,  max.4pax) i 5 soba prilagodjenih invalidnim osobama. Sobe su sa direktnim pogledom na more, bočnim pogledom i pogledom na kopno. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, papuče, centralna klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih prilika, direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi i pivo se nadopunjuju svakodnevno), kuhalo, set za kafu i čaj,sef, LCD TV sa satelitskim programima, WI-FI internet, balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnji snack, ručak, kafa, čaj i kolači u poslijepodnevnim satima, večera, kasni snack, dijetalni švetski stol, švedski stol za djecu,sva lokalna i standardna strana alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled uz večeru, mini bar u sobi. Posebno se naplaćuju luksuzna uvozna pića, sva lokalna i uvozna flaširana vina, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koja se plaća, svježi cjeđeni sokovi od voća i povrća, strani šampanjac, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A’la Carte restorani: Dulciena (talijanski), Firuze (turski), Dorado (Riblji) i Zen (kuhinja Dalekog istoka), barovi u hotelskom kompleksu. Doktor, čuvanje djece, pranje rublja i hemijsko čiščenje, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, renta car posebno se naplaćaju. WI-FI internet je besplatan.
 
Plaža: 
Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni (ne radi ljeti) za odrasle i djecu, aqua park sa toboganima, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni ( Kameni sportski kompleks), odbojka, košarka, stolni tenis se ne naplaćuju. Masaža, salon ljepote, rasvjeta za  tenis i oprema, kuglanje, bilijar, sportovi na vodi se posebno naplaćuju.
Cjelodnevni program, takmičenja  i večernji animacioni program. Mini klub za djecu 04-12 godina i luna park za djecu ( nije za djecu ispod 7 godina).Mini disko u večernjim satima.
Napomena: Aqua Park i Luna-zabavni park na raspolaganju su i  gostima hotela Royal Dragon i Royal Taj Mahal.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.stonegrouphotels.com


Lokacije