Seaden Sea Planet Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Seaden Sea Planet Resort & Spa
 • 37 slika
 • Naša preporuka
 • Aqua Park
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel  se nalazi u regiji Kızılot. Udaljen je 12 km od Manavgata i 72 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža  pJeščano- šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel  se nalazi u regiji Kızılot. Udaljen je 12 km od Manavgata i 72 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel ima u

O Seaden Sea Planet Resort & Spa

SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel  se nalazi u regiji Kızılot. Udaljen je 12 km od Manavgata i 72 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža  pJeščano- šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel  se nalazi u regiji Kızılot. Udaljen je 12 km od Manavgata i 72 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 460 soba. Standardne sobe (28m2,  spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe (28m2,  spavaća soba, kupatilo, francuski balkon, max.2+1pax), Comfort standard sobe su iste kao i standardne, ali imaju direktan pogled more i nalaze se na višim spratovima, Porodične sobe (48 m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max.4pax),
I 5 soba za osobe sa posebnim potrebama.
Svaka smještajna jedinica u hotelu  ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima sistem, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo pri dolasku, ostalim danima se dopunjuje samo voda), kuhalo, set za kafu i čaj, sef (uz doplatu), satelitska TV i muzički kanali, balkon, WIFI internet konekciju.
 
Usluga
All inclusive -na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevne kolače, čaj, kafa, večera, kasna noćna užina, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ( jedan bar je otvoren 24h), A'la Carte restoran uz rezervaciju unaprijed i samo jednom u toku boravka u jednom od restorana. Koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, svježe voćne sokove, specijalna vina, room service,nargilu, sva pića u Wellness centru i noćnom klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A'la Carte restorani (turski, talijanski, restoran morske hrane, Meksički, kuhinja Dalekog istoka), barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, Disko klub. Posebno se plaćaju : Doktor, čuvanje djece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, vešeraj, hemijsko čišćenje, usluga peglanja, šoping centar, rent-a-car. WIFI  je besplatan u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska plaža  pJeščano- šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Zatvoreni bazen (zatvoren tokom ljeta) i otvoreni bazeni za djecu i odrasle, Aqua park, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na pijesku, teniski tereni,stoni tenis. Posebno se plaćaju : sportovi na vodi, Wellness centar i salon ljepote, masaža, bilijar, rasvjeta za tenis terene i oprema, Game room.
Zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za djecu od 4-12 godina, igralište za djecu, mini Disko uveče.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.seadenhotels.com


Lokacije