Seher Sun Beach

  • Seher Sun Beach
  • 16 slika

SEHER SUN BEACH 4* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 6km udaljen od Side-a i 70km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu udaljenu 70m od hotela sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Evrenseki na 6 km od Sidea i na 70 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupan bro

O Seher Sun Beach

SEHER SUN BEACH 4* SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, 6km udaljen od Side-a i 70km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu udaljenu 70m od hotela sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Evrenseki na 6 km od Sidea i na 70 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupan broj soba 197 raspoređenih u tri zgrade. Standardne sobe ( 24m², spavaća soba  sa Francuskim krevetom + jedan single krevet, kupatilo, max.2 + 1pax ), Porodične sobe ( 24m², spavaća soba iste veličine kao standardna, ali sa Francuskim krevetom i krevetom na sprat, jedno kupatilo, max. 2+2chd ). Sve sobe sadrže vlastito kupatilo sa kadom, fen, Split klima sistem, telefon, mini bar ( bezalkoholna pića i voda se dopunjavaju dnevno), sef  ( uz doplatu ), laminat pod, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, kolači i čaj, večera, kasni noćni snack, sladoled tokom određenih sati, sva lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 24.00h, bar na plaži od 10.00 - 17.00h. Koncept ne uključuje: Premium uvozna pića, uvozna pića koja nisu na menu listi, sva flaširana pića, svježe cjeđene sokove, specijalna vina, room service, A'la Carte restorani uz prethodnu rezervaciju i dodatnu naplatu, sva pića u Disku.
 
Sadržaj

Glavni restoran sa švedskim stolom, restorani  A'la Carte – Turska i Morska hrana, barovi, Disko klub. Doktor, čuvanje djece, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, vešeraj, hemijsko čišćenje, peglanje, šoping centar, rent – a - car su uz doplatu. WIFI internet  konekcija je besplatna.

Plaža:

Hotelska plaža, 70m udaljena od hotela, šljunkovito - pjeskovita, sa besplatnim  ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

 
Sport i zabava:
Zatvoreni ( ne radi tokom ljetne sezone ) i otvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani ( u hotelu Seher Resort ), fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka na pijesku, stoni tenis. Uz doplatu: Sportovi na vodi, usluge Wellness centra  ( u hotelu Seher Resort ), rasvjeta za teniske terene i  oprema za tenis, masaža, bilijar, Game room ( u Seher Resort&Spa )

Zabavni programi -  lagana animacija, Mini klub za djecu od 6 - 12 godina, dječije igralište i Mini Disko u večernjim satima. 

Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.seherhotels.com


Lokacije