Side Crown Palace

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Side Crown Palace
  • 51 slika
  • Pješčana plaža
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
  • Fitnes & SPA

SIDE CROWN PALACE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 513 smještenih u jed

O Side Crown Palace

SIDE CROWN PALACE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 513 smještenih u jednoj Glavnoj i Annex zgradi.  Standard sobe ( 28m², sa pogledom na kopno, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax ), Economy sobe ( 15m², spavaća soba, kupatilo, max.2pax ), Deluxe sobe ( 32m², sa pogledom na bazen, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax ), Standard sobe sa krevetima na sprat ( 28m², spavaća soba sa Francuskim krevetom + krevet na sprat, kupatilo, max. 2+2chd ), Porodične sobe ( 45m², dvije spavaće sobe, odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4pax ). Sve sobe su sa kupatilom i tušem, fenom, split klima uređajem, mini barom ( voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno ), sef ( dodatno se naplaćuje ), satelitska TV sa muzičkim kanalima, laminat pod i balkon. 
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnji i poslijepodnevnis snack, kasni moćni buffet, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, sladoled u određenim terminima, pića i snack u baru na plaži od 10.00 – 18.00h. Koncept ne uključuje:  Uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, svježe cjeđene  sokove, A¨la Carte restorani uz rezervaciju  unaprijed i dodatno plaćanje, room service, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se služi švedski sto, A¨la Carte restoran: Talijanski, Turski i Meksički, barovi unutar cijelog  hotelskog kompleksa, Disko klub, Snack bar na plaži. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent - a - car se dodatno  naplaćuju. WIFI internet konekcija se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćaju. Postoji shuttle bus koji je besplatan i vozi od hotela do plaže i nazad. 
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani,  fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na pijesku. Uz doplatu su: Sportovi na vodi, bilijar, usluge SPA centra i masaže. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, navečer show program. Mini klub za djecu od 4 - 12 godina sa različitim aktivnostima i programima,

Renoviran : 2018 godine (djelimično)      

*HOTEL NIJE POGODAN ZA OSOBE SA INAVLIDITETOM*

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidecrownhotels.com.tr


Lokacije