Side Crown Palace

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Side Crown Palace
  • 51 slika
  • Pješčana plaža
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
  • Fitnes & SPA

SIDE CROWN PALACE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 513 smještenih u jednoj gl

O Side Crown Palace

SIDE CROWN PALACE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 513 smještenih u jednoj glavnoj i annex zgradi.  Standard sobe (28m², sa pogledom na kopno, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax), Economy sobe (15m², spavaća soba, kupatilo, max.2pax), Deluxe sobe ( 32m², sa pogledom na bazen, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax), Standard sobe sa krevetima na sprat (28m², spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na sprat, kupatilo, max. 2+2pax), Porodične sobe (45m², dvije spavaće sobe, odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4pax). Sve sobe su sa kupatilom i tušem, fenom,split klima uređajem, mini barom (voda i bezalkoholna pića koja se dopunjavaju dnevno), sef (dodatno se naplaćuje), satelitska TV sa muzičkim kanalima, laminat pod i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i poslijepodnevnu užinu, kasni švedski sto, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, sladoled u određenim terminima, pića i snack u baru na plaži od 10.00 – 18.00h. Koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, svježe cjeđene  sokove, A¨la Carte restorani uz rezervaciju  unaprijed i dodatno plaćanje, room service, pića u Disko klubu.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A¨la Carte restoran: talijanski, turski i  meksički, barovi unutar cijelog  hotelskog kompleksa, Disko klub, Snack bar na plaži. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent a car  dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji shuttle bus koji je besplatan i vozi od hotela do plaže i nazad.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani,  fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, bilijar, SPA centar i masaže.
Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, navečer show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i programima,
Renoviran : 2018 (djelimično)       
*HOTEL NIJE POGODAN ZA OSOBE SA INAVLIDITETOM*
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidecrownhotels.com.tr


Lokacije