Side Crown Palace

  • Side Crown Palace
  • 51 slika

SIDE CROWN PALACE Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pješčana, 400m od hotela. Djelimično renoviran 2018. godine. Položaj Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba - 513 raspoređene u glavnoj i annex zgradi. Standard sobe (28m², spa

O Side Crown Palace

SIDE CROWN PALACE Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pješčana, 400m od hotela. Djelimično renoviran 2018. godine.

  • Položaj

    Hotel je smješten u Evrenseki regiji, 7km od Side-a i 60km od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba - 513 raspoređene u glavnoj i annex zgradi. Standard sobe (28m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), economy sobe (15m², spavaća soba, kupatilo, max.2pax), deluxe sobe (32m², sa pogledom na bazen, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax), standard sobe sa krevetima na sprat (28m², spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na sprat, kupatilo, max. 2+2chd), porodične sobe (45m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, papuče, split klima, minibar (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno), sef, satelitska TV sa muzičkim kanalima, laminat i balkon.

  • Usluga

    Ultra All Inclusive - švedski sto za doručak, rani i kasni doručak, ručak, večeru, jutarnji i poslijepodnevni snack, kasni noćni buffet, dječiji, baby i vegeterijanski kutak, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, pića i snack u baru na plaži od 10.00 – 17.30h, A la Carte restoran jednom u toku boravka i uz rezervaciju unaprijed. Dodatno se plaćaju: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, svježi cijeđeni sokovi, posluga u sobu, pića u disko klubu.

  • Sadržaj

    Glavni restoran na bazi švedskog stola, A la Carte restorani - talijanski i turski, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, disko klub, snack bar na plaži. Dodatno se plaćaju: doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent a car. Wi-Fi internet je besplatan u hotelu i na plaži.

  • Plaža

    Hotelska plaža, pješčana, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji shuttle bus koji je besplatan.

  • Sport i zabava

    Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: sportovi na vodi, bilijar, usluge SPA centra i masaže. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, navečer show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina sa različitim aktivnostima i programima,

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije