Side Crown Serenity

  • Side Crown Serenity
  • 64 slika

SIDE CROWN SERENITY Hotel je smješten u Gundogdu regiji, 12km od Sidea i 50km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pješčana, 400m od hotela. Hotel nije preporučen osobama sa invaliditetom. Položaj Hotel je smješten u Gundogdu regiji, 12km od Sidea i 50km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba - 346 smještenih u glavnoj zgradi. Standard sobe (32m², spava

O Side Crown Serenity

SIDE CROWN SERENITY Hotel je smješten u Gundogdu regiji, 12km od Sidea i 50km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pješčana, 400m od hotela. Hotel nije preporučen osobama sa invaliditetom.

  • Položaj

    Hotel je smješten u Gundogdu regiji, 12km od Sidea i 50km od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba - 346 smještenih u glavnoj zgradi. Standard sobe (32m², spavaća soba sa francuskim krevetom i single krevet, kupatilo, max.2+1pax), economy sobe (28m², spavaća soba sa francuskim krevetom, kupatilo, max.2pax), deluxe sobe sa pogledom na more (32m², spavaća soba sa francuskim krevetom i single krevetom, kupatilo, max. 2+1pax), porodične sobe sa pogledom na kopno (44m², dvije odvojene spavaće sobe sa vratima između, jedno kupatilo, max. 4pax), deluxe porodične sobe sa pogledom na bazen (44m², dvije odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo, max. 4 pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, split klima, minibar (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno), sef (uz doplatu), satelitska TV sa muzičkim kanalima, laminat i balkon.

  • Usluga

    All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnji i poslijepodnevni snack, kasni noćni buffet, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, pića u baru na plaži od 10.00 do 18.00h, sladoled u određenim terminima. Dodatno se plaćaju: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, svježi cijeđeni sokovi, posluga u sobu, pića u disko klubu, A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed.

  • Sadržaj

    Glavni restoran na bazi švedskog stola, A la Carte restorani: talijanski, turski i riblji restorani, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa, disko klub, snack bar na plaži. Dodatno se plaćaju: doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent a car. Wi-Fi internet se dodatno plaća.

  • Plaža

    Hotelska plaža, pješčana, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji besplatni shuttle bus.

  • Sport i zabava

    Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, usluge SPA & Beauty salona i masaže. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, navečer show program. Mini klub za djecu od 4 do 12 godina sa različitim aktivnostima i programima. HOTEL NIJE POGODAN ZA OSOBE SA INVALIDITETOM.

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije