Side Crown Serenity

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Crown Serenity
 • 43 slika
 • Pješčana plaža
 • 3 djece GRATIS smještaj
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

SIDE CROWN SERENITY 5* - SIDE - Hotel je smješten u Gundogdu regiji, 12km od Side-a i 50km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 600m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Gundogdu regiji, 12km od Side-a i 50km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 346.  Standard sobe (32m

O Side Crown Serenity

SIDE CROWN SERENITY 5* - SIDE - Hotel je smješten u Gundogdu regiji, 12km od Side-a i 50km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 600m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Gundogdu regiji, 12km od Side-a i 50km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 346.  Standard sobe (32m², sa pogledom na kopno ili bazen, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax), Economy sobe (28m², spavaća soba, kupatilo, max.2pax), Deluxe sobe sa pogledom na more ( 40m², spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax), Porodične sobe sa pogledom na kopno (44m², dvije spavaće sobe odvijene vratima, jedno kupatilo, max. 4pax), Deluxe porodične sobe sa pogledom na  bazen (44m², dvije odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo, max. 4 pax). Sve sobe imaju kupatilo sa  tušem, fenom, split klima uređajem, mini barom (voda i  bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno), sef (dodatno se naplaćuje), satelitska TV sa muzičkim kanalima, laminat pod i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i poslijepodnevnu užinu, kasni švedski sto, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, pića u baru na plaži od 10.00 – 18.00h, sladoled u određenim terminima. Koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, svježe cjeđenie sokove, room service, pića u Disko klubu, A¨la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i dodatno plaćanje.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A¨la Carte restorani: Talijanski, Turski i Riblji restorani,  barovi  unutar cijelog   hotelskog kompleksa, Disko klub, Snack bar na plaži. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent a car  dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 600m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji shuttle bus koji vozi od hotela do plaže i nazad i besplatan je.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani,  fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, SPA & Beauty salon ljepote i masaže.
Zabavni tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, navečer show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i programima.
*HOTEL NIJE POGODAN ZA OSOBE SA INVALIDITETOM*
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidecrownhotels.com.tr


Lokacije