Side Crown Sunshine

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Crown Sunshine
 • 39 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

SIDE CROWN SUNSHINE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Gundogdu regiji,  12km o Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Gundogdu regiji,  12km o Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 290. Standardne so

O Side Crown Sunshine

SIDE CROWN SUNSHINE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Gundogdu regiji,  12km o Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Gundogdu regiji,  12km o Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 290. Standardne sobe ( 28m², sa pogledom na kopno, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax ), Economy sobe ( 15m², spavaća soba, kupatilo, max.2pax ), Deluxe sobe sa pogledom na more ( 28m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax ), Velike standardne sobe sa krevetima na sprat ( 35m², Francuski krevet + krevet na sprat, jedno kupatilo, max.2+2pax ), Deluxe sobe sa Jacuzzijem ( 30m², spavaća soba, kupatilo, max. 2pax ). Sve sobe imaju kupatilo sa  tušem, fen, split klima uređaj, mini bar ( voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno ), sef ( dodatno se naplaćuje ), satelitska TV sa muzičkim kanalima, laminat pod  i balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnji i poslijepodnevni snack, kasni noćni buffet, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, pića u baru na plaži od 10.00 – 18.00h, sladoled u određenim satima. Koncept ne uključuje: Uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, svježe cijeđene sokove, room service, pića u Disko klubu,  A¨la Carte restorani sa  rezervacijom unaprijed  i dodatno  plaćanje.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto,  A¨la Carte restorani: Talijanski, Turski i Riblji restorani,  barovi  unutar cijelog   hotelskog kompleksa, Disko klub, Snack bar na plaži. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent – a - car se dodatno  naplaćuju. WIFI internet konekcija se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu su besplatni. Postoji  besplatni shuttle bus koji vozi od hotela do plaže i nazad. 
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani,  fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuju: Sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, SPA & Beauty salon ljepote i masaže.  Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, navečer show program. Mini klub za djecu od 4 - 12 godina sa različitim aktivnostima i programima.

*HOTEL NIJE POGODAN ZA OSOBE SA INVALIDITETOM*

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidecrownhotels.com.tr


Lokacije