Side Crown Sunshine

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Crown Sunshine
 • 39 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

SIDE CROWN SUNSHINE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Gundogdu regiji,  12km o Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel je smješten u Gundogdu regiji,  12km o Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 290.  Standard sobe (28m

O Side Crown Sunshine

SIDE CROWN SUNSHINE 5* - SIDE - Hotel je smješten u Gundogdu regiji,  12km o Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel je smješten u Gundogdu regiji,  12km o Side-a i 60km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Ukupni broj soba je 290.  Standard sobe (28m², sa pogledom na kopno, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax), Economy sobe (15m², spavaća soba, kupatilo, max. 2pax), Deluxe sobe sa pogledom na more (28m², spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 pax), Velike standard sobe sa krevetima na sprat (35m², francuski krevet + krevet na sprat, kupatilo, max. 2+2pax), Deluxe sobe sa Jacuzzijem (30m², spavaća soba, kupatilo, max. 2 pax). Sve sobe imaju kupatilo sa  tušem, fen, split klima uređaj, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjavaju dnevno), sef (dodatno se naplaćuje), satelitska TV sa muzičkim kanalima, laminat pod,  set za kafu i čaj i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i poslijepodnevnu užinu, kasni švedski sto, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, pića u baru na plaži od 10.00 – 18.00h, sladoled u određenim terminima. Koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, svježe cjeđene sokove, room service, pića u Disko klubu, A¨la Carte restorani sa  rezervacijom unaprijed  i dodatno  plaćanje.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A¨la Carte restorani: Talijanski, Turski i Riblji restorani,  barovi  unutar cijelog   hotelskog kompleksa, Disko klub, Snack bar na plaži. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistiona, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent a car  dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija se dodatno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 400m od hotela. Ležaljke, suncobrani  i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji shuttle bus koji vozi od hotela do plaže i nazad i besplatan je.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani,  fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, SPA & Beauty salon ljepote i masaže.
Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, navečer show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i programima.
*HOTEL NIJE POGODAN ZA OSOBE SA INVALIDITETOM*
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidecrownhotels.com.tr


Lokacije