Side Lowe Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Side Lowe Hotel
  • 19 slika
  • Blizu centra grada
  • Pješčana plaža
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen

SIDE LOWE HOTEL 3* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Side. Udaljen je 800 m od centra Side-a i 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pješčana plaža je udaljena od hotela 800m. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Side. Udaljen je 800 m od centra Side-a i 65 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže sa 72 sobe raspore

O Side Lowe Hotel

SIDE LOWE HOTEL 3* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Side. Udaljen je 800 m od centra Side-a i 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pješčana plaža je udaljena od hotela 800m. Ležaljke i suncobrani su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Side. Udaljen je 800 m od centra Side-a i 65 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 72 sobe raspoređene u dva bloka. Standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (samo voda po dolasku), keramičke pločice, satelitska TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All inclusive -na bazi švedskog stola za  doručak, ručak, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00- 23.00h. Koncept ne uključuje: uvozna i ostala pića, svježe cijeđene voćne sokove, Tursku kafu, espresso, sladoled, flaširana i pića u limenci, flaširanu vodu, svu hranu i pića poslije 22.00h, hranu i pića na plaži.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog švedskog stola bar na bazenu. Posebno se naplaćuje: Doktor na zahtjev, telefon, fax, sef na recepciji i WIFI internet konekcija.
 
Plaža: 
Hotelska pješčana plaža je udaljena od hotela 800m. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle i djecu,1 tobogan, stoni tenis.  Posebno se plaća : Tursko kupatilo, masaža, sportovi na vodi.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidelowehotel.com


Lokacije