Side Royal Palace

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Royal Palace
 • 37 slika
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Za djecu
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA
 • Naša preporuka
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • WiFi besplatan
 • Naša preporuka
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice

SIDE ROYAL PALACE HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pješčana plaža, udaljena od hotela 260m. Ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hote

O Side Royal Palace

SIDE ROYAL PALACE HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pješčana plaža, udaljena od hotela 260m. Ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 242 sobe. Standardne sobe (28m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1pax), Economy sobe (26m2, spavaća soba, kupatilo, francuski balkon, max. 2+1pax), Swim Up sobe (28m2, spavaća soba, kupatilo, direktni pristup bazenu, max. 2pax, nije dozvoljeno za djecu), Porodične sobe (37m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max. 4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju dnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef, LCD TV sa satelitskim programima, balkon ili francuski balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive  na bazi švedskog stola – samoposluživanje za doručak, kasni doručak, jutarnju užinu, ručak, popodnevne kolače, užina, večera, kasna noćna užina, dijetalni buffet, dječiji buffet, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, svježe cijeđene sokove za doručak, sladoled  u odredjenom terminu,  A ’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i samo jednom tokom boravka u jednom od njih, mini bar u sobama. Koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, domaća i uvozna flaširana vina, svježe cijeđene sokove od voća i povrća, uvozni šampanjac, nargila, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog švedskog stola, dva A ’la Carte restorana - Riblji i Turski, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Posebno se naplaćuje: Doktor, usluge čuvanja djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, šoping, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, rent a car. WIFI internet konekcija u cijelom hotelu, sobama i plaži je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pješčana plaža, udaljena od hotela 260m. Ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni. Postoji i besplatan shuttle prevoz koji je dostupan na svakih pola sata.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na pijesku, košarka, stoni tenis su besplatni. Posebno se plaćaju masaža, SPA&Beauty centar, teniski tereni i oprema 100m od hotela, bilijar, svi sportovi na vodi.
Zabavni program tokom dana, razna takmičenja, show programi, sajam zabave – Fun Fair  i mini klub za djecu od 4-12 godina, dječije igralište, uveče mini disko.
Napomena: Navedene sadržaje dijeli sa SIDE ROYAL LUXURY HOTEL & SPA: Otvoreni bazeni, Snack bar na bazenu, Snack bar na plaži, slastičarna, Amfiteatar, mini klub, SPA, Disko, A’la carte restorani. Osim glavnih restorana hotela gdje se služe glavni obroci  (doručak, kasni doručak, ručak i večera) ostale hotelske sadržaje mogu koristi gosti oba hotela.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sideroyalhotels.com


Lokacije