Side Royal Style Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Royal Style Hotel
 • 16 slika
 • Naša preporuka
 • SPA & Wellness
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes

SIDE ROYAL STYLE HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pješčana plaža udaljena od hotela 260m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel r

O Side Royal Style Hotel

SIDE ROYAL STYLE HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pješčana plaža udaljena od hotela 260m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je 7km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 230 soba . Standardne sobe (28m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe (26m2, spavaća soba, kupatilo, francuski balkon, max. 2+1pax), Swim Up sobe (28m2, spavaća soba, kupatilo, direktni pristup bazenu, max 2 pax, nije namjenjena za djecu), Porodične connection sobe (56m2, dvije spavaće sobe, jedno kupatilo, max. 4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju dnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef, LCD TV sa satelitskim programima, balkon ili francuski balkon.
 
Usluga
Ultra All Inclusive  na bazi otvorenog švedskog stola – samoposluživanje za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni kolači, užina, večera, kasna večernja užina, dijetalni buffet, dječiji buffet, domaća i standradna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određrnom terminu, A’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i samo jednom tokom boravka u jednom od njih, mini bar u sobama. Koncept ne uključuje: Luksuzna uvozna pića, domaća i uvozna flaširana vina, svježe cijeđene sokove od voća i povrća, uvozni šampanjac, nargilu, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog švedskog stola, dva A ’la Carte restorana: kineska i mediteranska kuhinja, barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Posebno se naplačuje: Doktor,usluge čuvanja djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, šoping, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice, rent a car. WIFI internet konekcija u  cijelom hotelu, sobama i na plaži je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pješčana plaža udaljena od hotela 260m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Besplatan shuttle prevoz je dostupan na svakih pola sata.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni ( u hotelu Side Royal Palace hotelu) bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, odbojka na pijesku, košarka, stoni tenis su besplatni.  Posebno se naplaćuje: masaža, SPA&Beauty centar, teniski tereni i oprema 100m od hotela, bilijar i sportovi na vodi.
Zabavni program  tokom dana, takmičenja, šou programi, Sajam zabave-Fun Fair i mini klub za djecu od 4 -12 godina, dječije igralište, mini disko uveče.
Napomena: Navedene sadržaje dijeli sa SIDE ROYAL PALACE HOTEL & SPA: Otvoreni i zatvoreni bazeni, Snack bar na bazenu, Snack bar na plaži, slastičarna, Amfiteatar, mini klub, SPA zona, Tursko kupatilo,Disko, A ’la Carte restorani.
Osim glavnih restorana hotela gdje se služe glavni obroci  (doručak, kasni doručak, ručak i večera) ostale hotelske sadržaje mogu koristi gosti oba hotela.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sideroyalhotels.com


Lokacije