Side Star Elegance

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Star Elegance
 • 49 slika
 • Blizu centra grada
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

SIDE STAR ELEGANCE 5* - SIDE - Hotel se nalazi u Kumkoy regiji, udaljen 3 km od Sidea i 71 km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclsive uslugu sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel se nalazi u Kumkoy regiji, udaljen 3 km od Sidea i 71 km od aerodroma Antalija. Smještaj : 499 soba raspoređene u glavnoj i dvije Annex zgradama. Standard sobe ( locirane u glavnoj i a

O Side Star Elegance

SIDE STAR ELEGANCE 5*- SIDE Hotel se nalazi u Kumkoy regiji, udaljen 3 km od Sidea i 71 km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclsive uslugu sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Kumkoy regiji, udaljen 3 km od Sidea i 71 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
499 soba raspoređene u glavnoj i dvije Annex zgradama. Standard sobe ( locirane u glavnoj i annex zgradama 23-28m2, jedna spavaća soba sa Francuskim krevetom ili 2 single kreveta + krevet na rasklapanje, max.2+1pax), Eco sobe ( glavna ili annex zgrada, 23-26m2, jedna spavaća soba, kupatilo, bez balkona, keramički pod, max.2+1pax), Suite sobe ( 35m2, glavna zgrada, jedna spavaća soba, dnevna soba povezane vratima između, jedno kupatilo, max.2+1pax), Porodične duplex sobe u annex zgradi ( 53m2duplex, u prizemlju jedna Farncuski krevet i dio za sjedenje, jendo kupatilo, na spratu Francuski krevet i kupatilo sa Jacuzzijem, postoje vrata između spratova, max.4+1pax), Porodične sobe ( 33m2 u glavnoj i annex zgradi, dvije spavaće sobe sa vartima između, jedno kupatilo, max.4pax), Swim up sobe u glavnoj zgradi, na prizemlju u vrt dijelu ( 24m2. Direktni pristup bazenu, max.2pax. Djeca nsiu dozvoljena u ovim sobama). Delux terrace sobe ( 28m2, glavna zgrada, pogled more, jedna spavaća soba, kupatilo,max.2+2pax). Delux terrace  sobe sa Jacuzzijem ( glavna zgrada, 28m2, jedna spavaća soba, kupatilo, Jacuzzi na terasi, max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, ogrtač za kupanje i papuče, klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se svakodnevno), kuhalo, laminat pod osim u Swim up sobama gdje je keramički pod-pločice., sef, satelitska TV i muzički kanali, WIFI internet do 2MB, balkon.
 
Usluga:
Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnji i popodnevni snack, , kasni noćni buffet, sladoled poslijepodne, svježi voćni sok samo za doručak, , mini bar u sobama, A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i samo jednom u jednom od njih, sva lokalna i neka standardna uvoznaalkoholna i bezalkoholna pića. Koncept ne uključuje: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića i limenkama, svježi voćni sokovi ( osim za doručak), energetska pića, room service.
 
Sadržaj:
Glavni restoran gdje se služi švedski sto, A la Carte restorani:Turski, Talijanski, Kineski i Riblji restorani, barovi unutar cijelog kompleksa. Uz doplatu su usluge doktora,čuvanje djece, vešeraj i hemijska čistionica,, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent-a-car.. WIFI internet konkecija u cijelosm hotelu do 2MB je besplatna.
 
Plaža: 
Hotel ima privatnu pješčanu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazenza odrasle i djecu, tobogani, fitness centar. Tursko kupatilo, sauna. Teniski tereni, odbojka na pijesku. Uz doplatu su svi sportovi na vodi, masaže, bilijar, Game room, osvjetljenje za teniske terene i časovi tenisa. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i po kraj bazena. Mini club za djecu od 4-12 godina i Junior club od 12-16 godina sa različitim programima i aktivnostima.

Renoviran: 2015 godine

Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidestarhotels.com


Lokacije