Side Star Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Star Resort
 • 30 slika
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 13,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes & SPA

SIDE STAR RESORT 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Gundogdu, 12 km udaljen od grada Sidea i Manavgata i 50 km od aerodroma  Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža , 200m udaljena od hotela,  pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatni shuttle servis do plaže. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Gundogdu, 12 km udaljen od grada Sidea i Man

O Side Star Resort

SIDE STAR RESORT 5*- SIDE Hotel se nalazi u oblasti Gundogdu, 12 km udaljen od grada Sidea i Manavgata i 50 km od aerodroma  Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža , 200m udaljena od hotela,  pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatni shuttle servis do plaže.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Gundogdu, 12 km udaljen od grada Sidea i Manavgata i 50 km od aerodroma  Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 462 soba raspoređenih u 5 zgrada. Standardne sobe (24m², spavaća soba sa Francuskim krevetom+krevet na rasklapanje ili sofa, kupatilo, max.2+1pax), Veća standardna  soba (32m², jedna veća spavaća soba sa Francuskim krevetom+jedan single krevet+krevet na rasklapanje ili sofa, kupatilo,max.2+2pax), Porodične sobe (40m², dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo max.4pax) i 5 soba prilagođenih osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, papuče, split klima uređaj, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se dnevno), kuhalo, sef, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.WIFI internet konekciju do 2MB.
 
Usluga:
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni buffet, sva domaća ( i nekoliko uvoznih) alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00 sati, sladoled dva puta dnevno na baru po kraj bazena, piće u Baru na plaži do 17.00 sati, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka. Posebno se naplaćuju: sva strana pića, posebna vina, flaširana pića i pića u limenkama, svježi voćni sokovi, room service.
 
Sadržaj:
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Turska, Meksička i kuhinja Dalekog Istoka, barovi unutar cijelog  hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, frizer, telefon,fax, internet  caffe, šoping centar,rent a car posebno se naplaćuju. WI FI internet konekcija u cijelom hotelu do 2 MB je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska plaža , 200m udaljena od hotela,  pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatni shuttle servis do plaže.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitnes centar, Tursko kupatilo,sauna, teniski tereni, parno kupatilo, mini golf,  stoni tenis. Posebno se naplaćuju: sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, Game room, Beauty centar, masaža, rasvjeta teniskih terena i časovi tenisa. Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 11 godina, dječije igralište, mini Disko predvečer i klub za tinejđere od 12-16 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidestarhotels.com


Lokacije