Side Stella Elite Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Stella Elite Resort & Spa
 • 30 slika

SIDE STELLA ELITE RESORT & SPA HOTEL 5* Kumkoy Položaj Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 6 km udaljen od centra grada Side, a 55 km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba u hotelu je 235 u glavnoj zgradi. Standardne sobe (26 m2, spavaća soba sa francuskim krevetom + sofa ili single krevet, kupatilo, max. 3 pax); Economy sobe (20 m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max. 2 pax); Suit

O Side Stella Elite Resort & Spa

SIDE STELLA ELITE RESORT & SPA HOTEL 5* Kumkoy

 • Položaj

  Hotel je smješten u regiji Kumkoy, 6 km udaljen od centra grada Side, a 55 km od aerodroma Antalija.

 • Smještaj

  Ukupan broj soba u hotelu je 235 u glavnoj zgradi. Standardne sobe (26 m2, spavaća soba sa francuskim krevetom + sofa ili single krevet, kupatilo, max. 3 pax); Economy sobe (20 m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max. 2 pax); Suit sobe (35 m2, spavaća soba sa francuskim krevetom + sofa + dio za sjedenje sa pregradom između, kupatilo, max. 3 pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, ogrtač i papuče, centralna klima, telefon, minibar (voda, bezalkoholna pića i pivo, keksi se dopunjavaju svaki dan), kuhalo, set za čaj/kafu, sef, laminat, Wi-Fi internet, SAT TV i muzičke programe, balkon.

 • Usluga

  Ultra All Inclusive - švedski sto za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasni noćni snack, rani doručak, sva lokalna i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h, bar na plaži i restoran dostupni od 10:00 do 18:00h, A`la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom u toku boravka. Dodatno se plaćaju: uvozna pića koja nisu na menu listi, luksuzna i uvozna pića, svježi voćni sokovi, turska kafa, sladoled, flaširana pića, specijalna vina, posluga u sobu.

 • Sadržaj

  Glavni restoran na bazi švedskog stola, A`la Carte restoran - turski i riblji, barovi u lobiju, na bazenu i plaži. Dodatno se plaćaju: doktor, vešeraj, telefon, fax, rent a car, šoping centar. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i sobama.

 • Plaža

  Hotelska plaža, pješčana, 750 m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Postoji besplatan shuttle servis za plažu.

 • Sport i zabava

  Otvoreni i zatvoreni bazeni, fitness centar, tursko kupatilo, sauna. Dodatno se naplaćuju: masaža, Wellnes & Beauty centar, vodeni sportovi.

 • Napomena

  U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu I agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja! Tokom sezone hotel ima pravo da promijeni neke od sadržaja bez prethodnog obavještavanja.

 • Web stranica hotela

Lokacije