Side Sun Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Sun Hotel
 • 41 slika
 • Na plaži
 • Aqua Park
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen

SIDE SUN HOTEL 4* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 5km udaljen od grada Side i 65 km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 5km udaljen od grada Side i 65 km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 207 soba i jednoj

O Side Sun Hotel

SIDE SUN HOTEL 4* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 5km udaljen od grada Side i 65 km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotel posjeduje privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 5km udaljen od grada Side i 65 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 207 soba i jednoj glavnoj zgradi. Standardne sobe (22m2, max.2+1pax), Porodične sobe (40m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima između, jedno kupatilo, max.2+2pax). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( samo voda i mineralna voda se dopunjavaju dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef (posebno se plaća), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafu, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sladoled u određenim satima, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom tokom boravka, bar na plaži od 10.00-17.30h. Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, pića u Disko klubu i pića nakon 24.00h, svježe voćne sokove, sva flaširana pića, specijalna vina, Tursku kafu i room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani : Santa Lucia ( talijanski), Sambrero (meksički), Kebabistan ( turski) i Sakura (azijska kuhinja), barovi unutar cijelog hotela, Disko klub.. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čišćenje i peglanje, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar, rent a car posebno se naplaćuju. WIFI internet konekcija je besplatna.
 
Plaža: 
Hotel posjeduje privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis i odbojka na pijesku se ne naplaćuje. Wellness&Beauty centar, masaža, bilijar, sportovi na vodi se posebno naplaćuju.
Zabavni program tokom dana uz profesionalni tim, večernji show program. Mini klub za djecu od 04-12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidesunhotels.com


Lokacije