Side Sun Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Sun Hotel
 • 41 slika
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

SIDE SUN HOTEL 4* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je 5km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna šljunkovito-pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 5 km udaljen od grada Side i 65 km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 207 soba u jednoj

O Side Sun Hotel

SIDE SUN HOTEL 4* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je 5km od Side-a i 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska privatna šljunkovito-pjeskovita plaža. Ležaljke, suncobrani, i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 5 km udaljen od grada Side i 65 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 207 soba u jednoj  Glavnoj zgradi. Standardne sobe ( 22m2, max.2+1pax ), Porodične sobe ( 40m2, dvije spavaće sobe odvojene vratima između, jedno kupatilo, max.2+2pax ). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, Split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( samo voda i mineralna voda se dopunjavaju dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef ( posebno se plaća ), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon. 
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafu, čaj i kolači, večera, kasni noćni snack, sladoled u određenim satima,  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 24.00h, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom tokom boravka, bar na plaži od 10.00 - 17.30h. Koncept ne uključuje: Sva uvozna pića, pića u Disko klubu i pića nakon 24.00h, svježe voćne sokove, sva flaširana pića, specijalna vina, Tursku kafu i room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani : Santa Lucia ( Talijanski ), Sambrero ( Meksički ), Kebabistan ( Turski ) i Sakura ( Azijska kuhinja ), barovi unutar cijelog hotela, Disko klub. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čišćenje i peglanje, frizer, telefon, fax, internet cafe i kompjuterske igrice, šoping centar, rent – a - car posebno se naplaćuju. WIFI internet konekcija je besplatna.
 
Plaža: 

Hotel posjeduje privatnu šljunkovito-pjeskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.

Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis i odbojka na pijesku se ne naplaćuje. Uz doplatu su usluge Wellness & Beauty centra, masaža, bilijar, sportovi na vodi. Zabavni program tokom dana uz profesionalni tim, večernji show program. Mini klub za djecu od 4 - 12 godina.                                                               

 

Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidesunhotels.com


Lokacije