Side Sunberk Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Side Sunberk Hotel
  • 30 slika
  • Blizu centra grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Pješčano-šljunkovita plaža

SIDE SUNBERK HOTEL 3* - SIDE - Hotel  se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 800 m od  Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pješčano-šljunkovita plaža je udaljena 200 m od hotela Ležaljke i suncobrani  i na plaži i kraj bazena se ne naplaćuju. Položaj : Hotel  se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 800 m od  Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj

O Side Sunberk Hotel

SIDE SUNBERK HOTEL 3* - SIDE - Hotel  se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 800 m od  Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska pješčano-šljunkovita plaža je udaljena 200 m od hotela Ležaljke i suncobrani  i na plaži i kraj bazena se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel  se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 800 m od  Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel  ima 93 smještajne jedinice u dvije dvospratne zgrade i bungalovima. Standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe se nalaze u bungalovima i manje su od standardnih soba (max.2pax), Porodične sobe (dvije odvojene spavaće sobe, kupatilo, max.4pax).
Svaka soba ima: kupatilo sa  tuš kabinom, fen, split klima sistem, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo voda po dolasku), sef (uz doplatu), satelitska TV i muzičke kanale, balkon
 
Usluga
All Inclusive - švedski sto za doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h -23.00h. Koncept ne uključuje: svježe cjeđene voćne sokove, uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, Tursku kafu, room service, pića poslije 23.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, lobi bar i barovi pokraj bazena. Posebno se naplaćuje: Doktor, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, usluga peglanja, šoping centar, rent-a-car. WIFI internet konekcija se posebno naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska pješčano-šljunkovita plaža je udaljena 200 m od hotela Ležaljke i suncobrani  i na plaži i kraj bazena se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za decu i odrasle, stoni tenis, pikado. Posebo se plaća : sportovi na vodi, Tursko kupatilo, masaža.
Dječije igralište, Tursko veče jednom nedeljno.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sunberkhotel.com


Lokacije