Side Town By Z Hotels

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Side Town By Z Hotels
 • 26 slika
 • Blizu centra grada
 • Kvalitet i cjena
 • Pješčana plaža
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes

SIDE TOWN BY Z HOTELS 4* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Side, 2 km od grada Side i 75 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, udaljena 150m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u oblasti Side, 2 km od grada Side i 75 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže s ukupno 180 soba

O Side Town By Z Hotels

SIDE TOWN BY Z HOTELS 4* - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Side, 2 km od grada Side i 75 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, udaljena 150m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u oblasti Side, 2 km od grada Side i 75 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže s ukupno 180 soba. Standardne sobe (18-25m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Economy sobe su bez balkona i sa pogledom na hodnik (15m², spavaća soba, kupatilo, max.2pax). Sve sobe posjeduju vlastito kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima sistem, telefon, mini bar (voda se dopunjava dnevno), sef (dodatno se naplaćuje), satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, bar pored bazena, večera,lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-23.00h. Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, sva flaširana pića, specijalna vina, prirodne cijeđene sokove.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, snack bar pored bazena, lobby bar. Doktor, vešeraj, telefon, fax, internet caffe, šoping centar – dodatno se naplaćuju. WIFI  internet konekcija ( mala brzinama) je besplatan u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, udaljena 150m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitness soba, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis i odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuju: vodeni sportovi, masaže, SPA i Wellness centar.
Lagani i zabavni program, uživo muzika jednom sedmično. Mini klub za djecu od 4 -12 godina, dječije igralište.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidetownhotel.com


Lokacije