Side Win Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Side Win Hotel
  • 44 slika

SIDE WIN HOTEL & SPA 4* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, udaljen 7km od Side-a i 50km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovitu plažu udaljenu 600m od hotela sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel se nalazi u Evrenseki regiji, udaljen 7 km od Sidea i 50 km od aerodroma Antalija. Smještaj : 278 soba raspoređenih u dvije zgrade. Standardne s

O Side Win Hotel

SIDE WIN HOTEL & SPA 4* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, udaljen 7km od Side-a i 50km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovitu plažu udaljenu 600m od hotela sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Evrenseki regiji, udaljen 7 km od Sidea i 50 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
278 soba raspoređenih u dvije zgrade. Standardne sobe ( 28m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+2pax ), Porodične sobe ( 42m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom + krevet na sprat za djecu, max.3+1pax ) i 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe posjeduju kupatilo sa tušem, fen, split klima sistem, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda se dopunjava svaki dan ), sef ( uz doplatu ), satelitsku TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga:
All inclusive – švedski sto za doručak, kansi doručak, ručak, bar na plaži i kraj bazena, snack, večera i kasni noćni snack, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, koncentrirani voćni sok, sladoled tokom određenih sati, Snack bar na plaži od 10.00 – 18.00h ( sokovi i pivo ). Koncept ne uključuje: Sva uvozna pića, sva flaširana i pića u limenkama, specijalna vina, svježe cijeđeni sokovi, Turska kafa i room service.
 
Sadržaj:
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, snack bar kod bazena, lobby bar. Usluge doktora, vešeraj, telefon, fax, internet cafe i šoping centar su uz doplatu.WIFI internet konekcija se dodatno naplaćuje.
 
Plaža:
Hotelska pjeskovita plaža, 600m udaljena od hotela sa besplatnim ležaljkama i suncobranima.Peškiri se dobijaju uz depozit. Postoji besplatni shuttle servis do plaže.
 
Sport i zabava:
Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, fitness soba, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis i odbojka na pijesku.Uz dodatnu naplatu su sportovi na vodi, masaže, Game room i bilijar. Zabavni programi tokom dana i show programi navečer. Mini klub za djecu od 6- 12 godina, dječije igralište, Mini disko predvečer.
Renoviran: 2015 godine.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidewinhotel.com


Lokacije