Side Win Hotel & Spa

SIDE WIN HOTEL & SPA Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, udaljen 7km od Sidea i 50km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, 600m udaljena od hotela. Renoviran 2015. godine. Položaj Hotel se nalazi u Evrenseki regiji, udaljen 7km od Sidea i 50km od aerodroma Antalija. Smještaj Ukupan broj soba - 278 raspoređenih u dvije zgrade. Standardne sobe (28m2, spavaća soba, kupatil

O Side Win Hotel & Spa

SIDE WIN HOTEL & SPA Hotel se nalazi u regiji Evrenseki, udaljen 7km od Sidea i 50km od aerodroma Antalija. Nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, 600m udaljena od hotela. Renoviran 2015. godine.

  • Položaj

    Hotel se nalazi u Evrenseki regiji, udaljen 7km od Sidea i 50km od aerodroma Antalija.

  • Smještaj

    Ukupan broj soba - 278 raspoređenih u dvije zgrade. Standardne sobe (28m2, spavaća soba, kupatilo, max.2+2pax ), orodične sobe sa krevetima na sprat (20-22m2, spavaća soba sa francuskim krevetom + krevet na sprat za djecu, max.3+1pax), porodične sobe (35-38m2, dvije odvojene spavaće sobe, jedno kupatilo, max 4 pax) i 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, fen, split klima sistem, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjava svaki dan), sef (uz doplatu), satelitsku TV i muzički kanali, balkon.

  • Usluga

    All Inclusive - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, bar na plaži i na bazenu, snack, večera i kasni noćni snack, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 do 24.00h, koncentrirani voćni sok, sladoled tokom određenih sati, snack bar na plaži od 10.00 do 17.00h (sokovi i pivo). Dodatno se plaćaju: sva uvozna pića, sva flaširana i pića u limenkama, specijalna vina, svježe cijeđeni sokovi, turska kafa i posluga u sobu.

  • Sadržaj

    Glavni restoran na bazi švedskog stola, snack bar kod bazena, lobby bar. Dodatno se plaćaju: doktor, vešeraj, telefon, fax, internet cafe i šoping centar. Wi-Fi internet konekcija se dodatno naplaćuje.

  • Plaža

    Hotelska pjeskovita plaža, 600m udaljena od hotela sa besplatnim ležaljkama i suncobranima. Peškiri za plažu su uz depozit. Besplatni shuttle servis do plaže.

  • Sport i zabava

    Otvoreni bazen za odrasle i djecu, tobogan, fitness, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis i odbojka na plaži. Dodatno se plaćaju: sportovi na vodi, masaže, game room. Zabavni programi tokom dana i show programi navečer. Mini klub za djecu od 6 do 12 godina, dječije igralište, mini disko predvečer.

  • Napomena

    Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

  • Web stranica hotela

Lokacije