Sidekum Hotel

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Sidekum Hotel
  • 37 slika
  • Pješčana plaža
  • Ekonomi
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Fitnes & SPA

SIDEKUM HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Side-a i 54km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža – pjeskovita, 400m udaljena od hotela, ležaljke suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Side-a i 54km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 197 soba smještenih u glavnoj i ann

O Sidekum Hotel

SIDEKUM HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Side-a i 54km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža – pjeskovita, 400m udaljena od hotela, ležaljke suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 5km udaljen od Side-a i 54km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 197 soba smještenih u glavnoj i annex zgradi.  Standard sobe (spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Family sobe (38m², dvije odvojene spavaće sobe, kupatilo, max.4pax), Economy sobe su iste kao i standardne sobe ali se nalaze u annex zgradi. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen, split klima uređaj, mini bar ( samo voda dopunjava se dnevno), sef (posebno se plaća), satelitska TV i muzički kanali, laminat pod i  balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto – doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i poslijepodnevna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, sladoled u određenim satima, bar na plaži od 10.00 – 17.00h. Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, sve vrste flaširanih pića i pića u limenci, svježe voćne  sokove, energetska pića, room service
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, bar pored bazena, bar na plaži i Lobby bar. Dodatno se naplaćuje: Doktor, čuvanja djece, usluge vešeraja i hemijsko čiščenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent-a-car. WIFI internet konekcija je besplatna u Lobby dijelu, sobama i na plaži.
 
Plaža: 
Hotelska plaža – pjeskovita, 400m udaljena od hotela, ležaljke suncobrani i peškiri su besplatni. Hotel ima besplatan shuttle servis od hotela do plaže nekoliko puta dnevno.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, 2 tobogana, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, bilijar, odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuje: masaža, kompjuterske igre i sportovi na vodi.
Zabavni dnevni animacijski program, razna takmičenja pored bazena i na plaži i večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina, dječije igralište, mini disko navečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sidekum.com

 


Lokacije