Sun Club Side

  • Sun Club Side
  • 47 slika

SUN CLUB SIDE 4* - SIDE - Hotel se nalazi u Side-u, 2km od centra grada i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m udaljena od hotela, ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri se uzimaju uz depozit . Položaj : Hotel se nalazi u Side-u, 2km od centra grada i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 146 soba raspoređenih u 5 blok

O Sun Club Side

SUN CLUB SIDE 4* - SIDE - Hotel se nalazi u Side-u, 2km od centra grada i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 400m udaljena od hotela, ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri se uzimaju uz depozit.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Side-u, 2km od centra grada i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 146 soba raspoređenih u 5 blokova (dvospratnih). Standard sobe (17m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax, neke sobe imaju i krevete na sprat, max.2+2pax). Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima uređaj, direktna telefonska linija, mini bar (bezalkoholna pića i voda po dolasku, poslije se samo voda dopunjuje), sef (posebno se plaća), kuhalo, laminat, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 24.00h, koncentrirani voćni sokovi, sladoled u određenom terminu, bar na plaži ujutro od 11.00 – 11.30 i u poslijepodnevnom terminu od 15.00 – 15.30h – samo bezalkoholna pića. Koncept ne uključuje: sva pića poslije 24.00h, sve vrste uvoznih pića, svježi voćni sokovi, svježi voćni sokovi, Turska kafa, sve vrste flaširanih pića i pića u limenci, specijalna vina, room service, A `la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i uz nadoplatu.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, jedan A `la Carte restoran, barovi pored bazena, lobi bar. Dodatno se naplaćuje: doktor,vešeraj, telefon, fax, internet caffe i kompjuterske igre, rent-a-car, šoping centar. WIFI  internet konekcija  je besplatna u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 400m udaljena od hotela, ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri se uzimaju uz depozit.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogan, fitness soba, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis. Dodatno se naplaćuje: masaža, bilijar, kompjuterske  igre, sportovi na vodi.
Lagani animacijski program tokom dana i navečer. Mini klub za djecu od 04 – 10 godina.
Renoviran: 2013
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sunclubhotelside.com


Lokacije