Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa
 • 37 slika
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

SUNMELIA BEACH RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kizilagac, 70km od aerodroma Antalija i 10km od Side-a i Manavgata. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovitu plažu sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i preškirima. Položaj : Hotel se nalazi u Kizilagac regiji, 70 km udaljen od aerodroma Antalija i 10 km od Sidea i Manavgata. Smještaj : Hotel raspolaže sa 590 soba. St

O Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa

SUNMELIA BEACH RESORT & SPA 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kizilagac, 70km od aerodroma Antalija i 10km od Side-a i Manavgata. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje pjeskovitu plažu sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i preškirima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u Kizilagac regiji, 70 km udaljen od aerodroma Antalija i 10 km od Sidea i Manavgata.
 
Smještaj:
Hotel raspolaže sa 590 soba. Standard sobe ( 36m2, spavaća soba, kupatilo,max.2+1pax ), Economy sobe ( 31m2, spavaća soba, kupatilo, bez balkona, max.2pax ), Standard sobe sa krevetima na sprat ( 40m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom i krevetom na sprat, jedno kupatilo, max.2+2pax ), Porodične sobe ( 60m2, dvije spavaće sobe sa vratima između, dva kupatila, max.4pax ). Suite sobe ( dvije spavaće sobe sa vratima između, dnevni boravak, dva  kupatila, max.5pax ). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, centralna klima uređaj koji radi u zavisnoisti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( bezalkoholna pića, voda i mineralna voda dopunjavaju se svakodnevno ), sef ( dodatno se naplačuje), keramičke pločice pod, satelitska TV i muzički kanali i balkon.

 

Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak,  poslijepodnvni čaj, kafa i kolaći, večera i ponoćna supa, sladoled u poslijepodnevnim satima, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24h., Talijanski, Turski i Kineski  A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom tokom boravka. Koncept ne uključuje: Sva uvozna pića, pića poslije 24h., svježe cjeđeni  sokovi, sva flaširana pića, room service, Riblji i Meksički  A la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i extra nadoplatu, sva pića u Disko klubu.
 
Sadržaj:
Glavni restoran Accacia gdje se servira švedski sto, A la Carte restorani: Turska kuhinja -Ottoman, Olive - Talijanska kuhinja, Bonsai - Kineska kuhinja, Riblji restoran sa rezervacijom unaprijed, lobby bar, snack bar, bar po kraj bazena i na plaži, Disko klub. Doktor, vešeraj, čuvanje djece, frizer, telefon, fax, internet caffe, kompjuterske igrice, šoping centar i rent-a-car se dodatno naplaćuje. WIFI internet konekcija do 50Mb u Lobby dijelu je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska privatna, pjeskovovito - šljunkovita sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni  ( ne radi tokom ljetnog perioda ) bazeni za odrasle i djecu, tobogani, Tursko kupatilo, fitness centar, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na pijesku su besplatni. Uz doplatu su usluge Welnessa  i salona ljepote, masaže, svi sportovi na vodi, rasvjeta za teniske terene i oprema za tenis, bilijar, kuglanje. Zabavni program tokom dana i uvečer, Mini klub za djecu od 4 - 12 godina, Klub za tinejđere od 11 - 15 godina.                                                                             
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sunmeliabeachresort.com


Lokacije