Sural Garden

  1. Turska
  2. Antalya
  3. Side
  • Sural Garden
  • 21 slika
  • Okružen zelenilom
  • Pješčana plaža
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Fitnes

SURAL GARDEN HOTEL 3* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Colakli, 9km udaljen od Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena 250m od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Colakli, 9km udaljen od Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 169 sobe smještene u glavn

O Sural Garden

SURAL GARDEN HOTEL 3* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Colakli, 9km udaljen od Side-a i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža je udaljena 250m od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Colakli, 9km udaljen od Side-a i 55km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 169 sobe smještene u glavnoj  i u annex zgradi. Standard sobe (26m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Maisonette sobe (30m², dvije spavaće sobe, jedno kupatilo, max.4pax). Sve sobe imaju: kupatilo/tuš, fen, centralna klima u sobama, direktna telefonska linija, mini bar (voda, dopunjava se dnevno), sef (posebno se plaća), keramički pod, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, ručak i večera, popodnevni kolači, čaj i kafa, kasna noćna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 00.03h, sladoled u određenom terminu, hrana i piće na plaži od 10.00 – 17.00h. Koncept ne uključuje: uvozna pića, svježe voćne sokove, Turska kafa, flaširana pića.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, barovi pored bazena i na plaži. Dodatno se naplaćuje: doktor na zahtjev, telefon, fax, internet, sef. WIFI internet konekcija je besplatna u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža je udaljena 250m od hotela, pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogan, fitness centar, Tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na pijesku. Dodatno se naplaćuje: sportovi na vodi i masaža.
Lagani animacijski program tokom dana i navečer. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina.
Renoviran: 2020
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sural.com.tr


Lokacije