Sural Resort Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Sural Resort Hotel
 • 26 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

SURAL RESORT 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Colakli, 12km udaljen od Manavgata i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 300m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Colakli, 12km udaljen od Manavgata i 55km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 536 soba smještenih u 8 bl

O Sural Resort Hotel

SURAL RESORT 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Colakli, 12km udaljen od Manavgata i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 300m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Colakli, 12km udaljen od Manavgata i 55km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 536 soba smještenih u 8 blokova. Standard sobe (27m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe (36m², dvije spavaće sobe povezane vratima, jedno kupatilo, max.4pax).  Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom i tušem, fen, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktna telefonska linija, mini bar (voda se dopunjava dnevno), sef (posebno se plaća), laminat, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto  za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 – 00.30h, A `la Carte restoran uz rezervaciju unaprijed i jednom u toku boravka, sladoled u određenom terminu, snack restoran na plaži i bar. Koncept ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, svježe voćne sokove, room service, sve vrste flaširanih pića.
 
Sadržaj
Glavni restoran  gdje se služi švedski sto,  A `la Carte restorani: turski i riblji, barovi unutar cijelog kompleksa hotela. Dodatno se naplaćuje: doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, šoping centar, rent-a-car. WIFI  internet je besplatan u lobiju.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 300m udaljena od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni. Privatni paviljoni na plažu uz rezervaciju unaprijed dodatno se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, gimnastika, odbojka na pijesku, stoni tenis. Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena i oprema, bilijar, masaža i salon ljepote.
Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji show program. Mini klub za djecu od 04 – 12 godina, dječije igralište. Klub za tinejđere od 12-17 godina, mini Disko predvečer.
Renoviran: 2020
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.sural.com.tr


Lokacije