Terrace Elite Resort

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Terrace Elite Resort
 • 72 slika
 • Naša preporuka
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

TERRACE ELITE RESORT 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Gundogdu, 13km udaljen od Sidea i  52km od aerodroma Antalya. Nudi Ultra All Inclusive uslugu sa hotelskom plažom udaljenom 600m od hotela i besplatnim peškirima, suncobranima i ležaljkama. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Gundogdu, 13km udaljen od Sidea i  52km od aerodroma Antalya. Smještaj : Hotel ima ukupno 370 soba rasporedjenih u

O Terrace Elite Resort

TERRACE ELITE RESORT 5*- SIDE Hotel se nalazi u oblasti Gundogdu, 13km udaljen od Sidea i  52km od aerodroma Antalya. Nudi Ultra All Inclusive uslugu sa hotelskom plažom udaljenom 600m od hotela i besplatnim peškirima, suncobranima i ležaljkama.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Gundogdu, 13km udaljen od Sidea i  52km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 370 soba rasporedjenih u 4 bloka. Standardne sobe (32m², spavaća soba sa Francuskim krevetom+sofa krevet (90x200), kupatilo, max.2+1pax), Large standard sobe (36m2, jedna veća standard soba sa fancuskim krevetom i dvije sofe sa pregradom između, max. 2+2 pax), Economy sobe (32m2, smještene u prizemlju s pogledom na park, isto kao i standard soba), Porodične sobe (38m², dvije spavaće sobe s kliznim vratima, jedna soba sa Francuskim krevetom, druga sa dva sofa kreveta, jedno kupatilo, max.2+2chd). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralna klima uređaj koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef (besplatan), mini bar (sokovi i voda dopunjavaju se dnevno), satelitsku LCD TV i muzički sistem, WIFI internet konekcija (besplatno), laminat pod i balkon.
 
Usluga:
Ultra all inclusive – 24 sata otvoreni buffet servis -  švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni snack, večeru, kasni noćni buffet, sva domaća i pojedina standrdna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića  ,sladoled u baru pored bazena u određeno vrijeme, Bar na plaži od 10.00-18.00 sati, dječiji buffet u Glavnom restoranu, baby kutak Posebno se naplačuje:uvozna pića koja nisu na menu listi  A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i dodatnu naplatu, sva strana pića, specijalna vina, svježi voćni sokovi, sva flaširana pića i piće u limenkama, room service.
 
Sadržaj:
Glavni restoran gdje se servira švedski sto,A’la Carte restorani, barovi unutar hotelskog kompleksa, Disko klub. Doktor,vešeraj i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, frizer i šoping centar se dodatno naplačuju.  WIFI internet konekcija je besplatna.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, 600m udaljena od hotela, pjeskovita, suncobrani, ležaljke, peškiri za plažu se ne naplaćuju. Besplatni shuttle bus do plaže.
 
Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni ( ne radi tokom ljetnih mjeseci) bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo,sauna, parno kupatilo, odbojka na pijesku, stoni tenis. Posebno se naplaćuju: sportovi na vodi, masaža, usluga SPA & Wellness centra, bilijar i kompjuterske igrice
Zabavni , lagani, program tokom dana, takmičenja, večernji program za odrasle. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa dnevnim i večernjim programom, dječije igralište, mini disko.

 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.hotelterrace.com


Lokacije