The Sense Deluxe

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • The Sense Deluxe
 • 22 slika
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Fitnes & SPA

THE SENSE DELUXE HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4km od Side-a, 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, 200m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4km od Side-a, 65km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Ukupni broj soba je 374, raspoređenih u pet blo

O The Sense Deluxe

THE SENSE DELUXE HOTEL 5* - SIDE - Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4km od Side-a, 65km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, 200m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u Kumkoy regiji, 4km od Side-a, 65km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj

Ukupni broj soba je 374, raspoređenih u pet blokova. Standard sobe (26m², spavaća soba sa Francuskim krevetom+sklopivi krevet, kupatilo, max.2+1pax), Swim up suit sobe (26m², smještene u prizemlju, spavaća soba sa Francuskim krevetom+sofa krevet, kupatilo, max.2+1pax), Junior suits  (37m², jedna veća soba sa sofom, Francuski krevet, kupatilo, max. 3pax), Duplex porodične sobe (45m², dvije spavaće sobe, u donjem dijelu su dva odvojena kreveta, na spratu u otvorenoj galeriji je Francuski krevet, dva kupatila, max. 4 pax), Suit sobe (48m², jedna veća soba sa Francuskim krevetom+ dvije sofe, kupatilo, max.3pax) .Sve sobe su sa privatnim kupatilom i tušem , fenom, centralnom klima uređajem sa individualnom kontrolom, direktnom telefonskom linijom, mini bar  (voda i bezalkoholna pića po dolasku, kasnije samo voda  se dopunjava svaki dan), kuhalo, set za kafu i čaj, sef,  LCD TV sa satelitskim programom i muzičkim kanalima.

 

Usluga
Ultra All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnji i popodnevni snack, večera i kasni noćni snack. A“ la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed i jednom tokom boravka u jednom od njih ( vrijedi samo za boravke od min.7 nocenja). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-02.00h, sladoled tokom određenih sati, Snack bar na plaži od 10.-18.00h. Koncept ne uključuje: uvozna pića, svježe cijeđene sokove, flaširana i pića u limenkama, specijalna vina i sva pića nakon 02.00h.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa švedskim stolom, A¨la Carte restorani  Osmanli ( Turska kuhinja), Lagos     ( Riblji restoran), La Vitas (Talijanska kuhinja), barovi unutar cijelog hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar i rent a car dodatno se naplaćuju. WIFI internet konekcija u cijelom kompleksu hotela  se naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, 200m od hotela, pjeskovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.Shuttle  do plaže je besplatan.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za djecu i odrasle,jedan baze za odrasle (+16), fitness centar, odbojka na pijesku, stoni tenis, bilijar, sauna, Tursko kupatilo, bilijar. Dodatno se naplaćuju: sportovi na vodi, usluga SPA & Wellness centra i masaže. Lagani zabavni program tokom dana .  Mini klub za djecu od 4-12 godina  sa programima tokom dana i Mini disko navečer.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.emirhanhotels.com


Lokacije