Trendy Aspendos Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Trendy Aspendos Beach Hotel
 • 44 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

TRENDY ASPENDOS BEACH 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Gundogdu na 12km od Side-a i Manavgata i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Gundogdu na 12km od Side-a i Manavgata i 55km od aerodroma Antalija. Smještaj : Ukupan broj soba 442 u šest blokova.

O Trendy Aspendos Beach Hotel

TRENDY ASPENDOS BEACH 5* - SIDE -  Hotel se nalazi u regiji Gundogdu na 12km od Side-a i Manavgata i 55km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Gundogdu na 12km od Side-a i Manavgata i 55km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Ukupan broj soba 442 u šest blokova. Standardne sobe (24m², spavaća soba, kupatilo, max.2 + 1pax), Porodične sobe sa krevetima na sprat (24m², jedna veća spavaća soba sa krevetom na sprat, kupatilo, max.2 + 2 pax), Porodične sobe (32m², dvije spavaće sobe sa vratima između njih,  kupatilo, max.4 pax) i sobe za invalidne osobe. Sve sobe sadrže: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnom klimom koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika, mini bar (voda, bezalkoholna pića se dopunjavaju svakodnevno), kuhalo, set  za kafu i čaj, sef (uz doplatu), satelitska  TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bife, sva lokalna i neka uvezena alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, sladoled u snack baru tokom određenih sati, slastičarna, restorani A'la Carte uz prethodnu rezervaciju i jednom tokom boravka. Nije uključeno: uvezena pića koja nisu na listi menija, vrhunska pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u konzervama, energetska pića, sokovi od svježeg voća, room service, pića u Disco-u.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa uslugom otvorenog švedskog stola,  A'la Carte restorani: turska kuhinja, talijanska, mediteranska i kuhinja Dalekog istoka, barovi oko hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, pranje veša, hemijsko čišćenje, frizerski salon, telefon, faks, internet, šoping centar, rent a car se dodatno doplaćuju. WI FI internetska veza u svim generalnim dijelovima hotela i sobama je besplatna.
 
Plaža: 
Privatna pjeskovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, vodeni tobogani, fitness centar, teniski teren, tursko kupatilo, sauna, stolni tenis. Uz doplatu su: vodeni sportovi, bilijar, kuglanje, Game centar, kozmetički centar i masaža, reflektor za teniske terene i časove.
Zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernjim šou program. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i programima, dječjim igralištem.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.trendys.com.tr

 


Lokacije