Trendy Palm Beach

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Trendy Palm Beach
 • 47 slika
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

TRENDY PALM BEACH 5* - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 3,5km od Side-a i Manavgata i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna pjeskovita plaža hotela sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 3,5km od Side-a i Manavgata i 60km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel raspolaže sa  320 soba u glavn

O Trendy Palm Beach

TRENDY PALM BEACH 5* - SIDE -  Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 3,5km od Side-a i Manavgata i 60km od aerodroma Antalija. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna pjeskovita plaža hotela sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 3,5km od Side-a i Manavgata i 60km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa  320 soba u glavnoj zgradi I tri aneks zgrade. Standardne sobe u aneks zgradi (21m², spavaća soba, kupatilo, max.2 + 1pax), Porodične sobe sa krevetima na sprat u aneks zgradi  (23m², spavaća soba s krevetom na sprat, kupatilo, max.2 + 2pax), Porodične sobe aneks-u  (24m², dvije spavaće sobe sa vratima između , kupatilo, max. 4pax), Standardne sobe u glavnoj zgradi (23m², spavaća soba, kupatilo, max.2 + 1pax), Porodične sobe u glavnoj zgradi (26m², dvije spavaće sobe sa vratima između njih, jedno kupatilo, max. 4pax) i sobe za invalidne osobe. Sve sobe sadrže: kupatilo sa tušem, fen,  ogrtač, centralnom klima uređajem koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, mini bar (voda, bezalkoholna pića se dopunjavaju svakodnevno), kuhalo, set kafu i čaj, sef (uz doplatu), satelitska TV i muzički kanali, laminat pod i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bife, rani doručak, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00 sata, sladoled u snack baru tokom određenih sati, slastičarna, restorani A'la Carte ( talijanski, Anatolija i mediteranski ) uz prethodnu rezervaciju , jednom u toku boravka. Nije uključeno: sve vrste uvezenih pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenkama, energetska pića, svježi voćni sokovi, pića u Disco-u i room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog švedskog stola, restorani A'la Carte: turska kuhinja, talijanska, mediteranska, barovi širom hotelskog kompleksa. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizerski salon, telefon, faks, internet, šoping centar, rent a car se doplaćuju. WI-FI internetska konekcija  u cijelom hotelu je besplatna.
 
Plaža: 
Privatna pjeskovita plaža hotela sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, teniski teren, tursko kupatilo, sauna, stolni tenis, odbojka na pijesku. Uz doplatu su: vodeni sportovi, bilijar, kuglanje, komjuterske  igre, kozmetički centar i masaža, reflektor za teniske terene i časove.
Zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, u večernjim šou programima. Mini klub za djecu od 04-12 godina sa različitim aktivnostima i programima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.trendy.com.tr


Lokacije