Trendy Side Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Trendy Side Beach Hotel
 • 31 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu centra grada
 • Pješčana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mjestima
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Fitnes
 • Na plaži

TRENDY SIDE BEACH 4* (16+) - SIDE - Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 1km od Side-a  i 65km od aerodroma Antalya. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna pjeskovita plaža hotela sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu besplatno. Položaj : Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 1km od Side-a  i 65km od aerodroma Antalya. Smještaj : Ukupan broj soba iznosi 162 u jednoj glavnoj zgradi i dvije

O Trendy Side Beach Hotel

TRENDY SIDE BEACH 4* (16+) - SIDE -  Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 1km od Side-a  i 65km od aerodroma Antalya. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Privatna pjeskovita plaža hotela sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu besplatno.
 
Položaj
Hotel se nalazi u regiji Kumkoy na 1km od Side-a  i 65km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj
Ukupan broj soba iznosi 162 u jednoj glavnoj zgradi i dvije aneks zgrade.
Standardne sobe (18 -23m², jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max.2 ili 3 pax), Suit sobe (32m², spavaća soba, jedno kupatilo, max.3 pax) i sobe za invalidne osobe. Sve sobe sadrže: kupatilo sa tušem, fen, centralnom klima uređajem koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika, mini bar (voda, bezalkoholna pića se svakodnevno dopunjuju), kuhalo, set za kafu i čaj, sef (uz doplatu), satelitska TV i muzički kanali, laminat na podu i balkon.
 
Usluga
All inclusive – švedski stol za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bife, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00 sata, sladoled u snack baru tokom određenih sati, slastičarna, A'la Carte restorani sa prethodnom rezervacijom i jednom tokom  boravka. Nije uključeno: sve vrste uvoznih pića, specijalna vina, sva flaširana i  pića u limenkama, energetska pića, svježi voćni sokovi, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog švedskog stola, restorani A'la Carte: turska kuhinja i mediteranski, barovi u cijelom  hotelskom kompleksu. Doktor, pranje veša, hemijsko čišćenje, frizerski salon, telefon, faks, internet, šoping centar, rent a car se doplaćuju. WI - FI internetska konekcija  u centralnim dijelovima hotela  je besplatna.
 
Plaža: 
Privatna pjeskovita plaža hotela sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu besplatno.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stolni tenis. Uz doplatu su: vodeni sportovi, bilijar i SPA centar.
Zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, u večernjim satima  šou program.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.trendyhotels.com


Lokacije