Trendy Verbena Beach

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Trendy Verbena Beach
 • 46 slika
 • Pješčana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

TRENDY VERBENA BEACH 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 10km od Manavgat-a udaljen i 60km aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 10km od Manavgat-a udaljen i 60km aerodroma Antalya. Smještaj : Hotel ima ukupno 359 soba raspore

O Trendy Verbena Beach

TRENDY VERBENA BEACH 5* - SIDE -  Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 10km od Manavgat-a udaljen i 60km aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaža, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, 10km od Manavgat-a udaljen i 60km aerodroma Antalya.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 359 soba rasporedjene u 4 bloka. Standardne sobe (28m², spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Porodične sobe sa krevetima na sprat ( 28m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+ krevet na sprat za djecu, kupatilo, max. 2+2 pax), Porodične sobe (36m2, dvije sobe povezane vratima između, u druga soba sa sofom+dodatni krevet, kupatilo, max 3+1 pax),  Suit sobe (36m2, spavaća soba, dnevni boravak, kupatilo, max 4pax). Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen, ogrtač za kupanje i papuče, VRF klima uređaj, telefon,  mini bar (voda, sokovi, pivo dopunjuju se  svakodnevno), kuhalo,set za čaj i kafu, sef (posebno se plaća), satelitski  LCD TV sa satelitskim programima, balkon.
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnju i popodnevnu užinu, kasna užina, domaća i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00h, sladoled u snack baru u odredjeno vrijeme, slastičarna, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed-jednom u toku boravka. Beach snack od 10.00-18.00h.Posebno se naplaćuju: luksuzna strana pića, specijalna vina, flaširana pića i piće u limenkama, energetska pića, svježi voćni sokovi, room service.
 
Sadržaj
Glavni restoran sa uslugom švedskog  stola, A’la Carte restorani: A la Turca (turski), La Mimosa ( talijanski), La Tulipe        ( francuski ), La Palapa (meksički) i Blue Waters  (riblji), barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, šoping centar i  rent a car posebno se naplaćuju. WI – FI internet u cijeom hotelu se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaža, pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, stolni tenis, teniski tereni i odbojka na plaži. Posebno se naplaćuju: sportovi na vodi, bilijar, kuglanje,  kompjuterske igrice, usluge SPA centra, masaža, rasvjeta teniskih terena i časovi tenisa.
Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji program. Mini klub za djecu od 04-17 godina podjeljeno po dobnim skupinama, sa različitim aktivnostima i programima.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.trendy.com.tr


Lokacije