TUI BLUE Barut Andiz

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • TUI BLUE Barut Andiz
 • 33 slika
 • Blizu centra grada
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes & SPA

TUI BLUE BARUT ANDIZ 4* (16+ ) - SIDE - Hotel je smješten u oblasti Kumkoy, 1,5 km od Side-a i 62 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 150m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Položaj : Hotel je smješten u oblasti Kumkoy, 1,5 km od Side-a i 62 km od aerodroma u Antaliji. Smještaj : Hotel raspolaže sa ukupno 139 soba u

O TUI BLUE Barut Andiz

TUI BLUE BARUT ANDIZ 4* (16+) - SIDE -  Hotel je smješten u oblasti Kumkoy, 1,5 km od Side-a i 62 km od aerodroma u Antaliji. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Hotelska plaža, pjeskovita, 150m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Položaj
Hotel je smješten u oblasti Kumkoy, 1,5 km od Side-a i 62 km od aerodroma u Antaliji.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa ukupno 139 soba u glavnoj zgradi. Standardne sobe (28m², spavaća soba, kupatilo, max.3pax). Sve sobe imaju vlastito kupatilo sa tušem, fen, ogrtač za kupanje i papuče, split klima sistem, telefon, mini bar (samo voda se dopunjava svakodnevno), kuhalo, set za čaj i kafu, sef (dodatno se naplaćuje), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
 
Usluga
All Inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, kasna noćna užina, sladoled u određeno vrijeme, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 h do 24.00h, A'la Carte restorani s prethodnom rezervacijom mogu se koristiti jednom za vrijeme boravka, bar na plaži od 10.00 do 17.00 h nudi bezalkoholna pića i tople napitke. Usluga ne uključuje: uvozna pića koja se ne nalaze na meniju, sva flaširana pića, prirodne cijeđene sokove, specijalna vina, tursku kafu, room service, sva pića nakon ponoći.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi švedskog stola, A'la Carte restorani : Culinarium (internacionalna kuhinja) i Olive ( talijanska kuhinja), barovi u čitavom hotelskom kompleksu. Doktor, telefon, fax, vešeraj, hemijsko čiščenje i peglanje, shopping centar, rent a car – dodatno se naplaćuju. Wi-Fi internet je besplatan.
 
Plaža: 
Hotelska plaža, pjeskovita, 150m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazeni, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, odbojka na pijesku, stoni tenis. Dodatno se naplaćuju: vodeni sportovi, salon ljepote, masaže, Wellness centar i bilijar.
Lagani animacijski program, muzika uživo nekoliko puta sedmično.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.baruthotels.com


Lokacije