Tui Blue Xanthe

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Tui Blue Xanthe
 • 38 slika
 • Pješčana plaža
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dijete do 12,99 god - GRATIS smještaj
 • 2 djece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

THE XANTHE RESORT & SPA HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, udaljen 7km od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje pješčanu plažu sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, udaljen 7 km od Sidea i 60 km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 243 sobe raspoređene u 4 bloka.

O Tui Blue Xanthe

THE XANTHE RESORT & SPA HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, udaljen 7km od Side-a i 60km od aerodroma Antalija. Nudi Ultra All Inclusive uslugu. Posjeduje pješčanu plažu sa besplatnim peškirima, ležaljkama i suncobranima.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Evrenseki, udaljen 7 km od Sidea i 60 km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj:
Hotel ima ukupno 243 sobe raspoređene u 4 bloka. Standardne sobe (24m2, spavaća soba sa Francuskim krevetom+ sklopivi krevet, kupatilo, max2+1pax), Porodične sobe (30-35m2, dvije spavaće sa vratima između , jedna sa Francuskim krevetom druga  sa krevetom na sprat, jedno kupatilo, max.2+2pax ), Porodične superior sobe (55m2, dvije odvojene spavaće sobe, jedna sa Francuskim krevetom, druga sa dva single kreveta , vrata između, dnevni boravak,  jedno kupatilo, max. 4pax) i 4 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića samo po dolasku, poslije  samo voda se dopunjava dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj,  sef (posebno se naplaćuje), satelitsku TV i  muzičke kanale, balkon.

 

Usluga
Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, snack na baru pokraj bazena i na plaži, večeru, sladoled u poslijepodnevnim satima, kasni noćni snack, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-02.00h, užina na plaži od 10.00 - 18.00.h, A’la Carte restorani uz rezervaciju unaprijed i jednom tokom boravka u jednom od njih ( za min.boravak od 7 dana). Koncept ne uključuje: sva uvozna pića, sva flaširana pića, svježe cjeđene sokove i Tursku kafu.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani:  Saffron (Turska kuhinja),  snack bar pokraj bazena i  na plaži, Lobby bar. Doktor, vešeraj, telefon, fax, internet caffe i šoping centar posebno se plaćaju. WI FI internet konekcija se posebno plaća u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska pješčana plaža, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava:
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, jedan Olimpijski bazen samo za osobe +16 godina, tobogani, fitness centar, Tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na pijesku i gimnastika. Sportovi na vodi, Spa&Wellness, masaža, bilijar i kompjuterske igrice se posebno naplaćuju. Zabavni program tokom dana  i večernji show program. Mini klub za djecu od 06-12 godina.
Renoviran: 2019/2020
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.emirhotels.com


Lokacije