TUI SENSATORI Resort Barut Sorgun

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • TUI SENSATORI Resort Barut Sorgun
 • 31 slika
 • Pješčana plaža
 • Blizu plaže
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitnes & SPA

TUI SENSATORI BARUT RESORT SORGUN 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 4km udaljen od Side-a i 67km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža koja je udaljena cca.260m od hotela – pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 4km udaljen od Side-a i 67km od aerodroma Antalya. Smještaj : Ho

O TUI SENSATORI Resort Barut Sorgun

TUI SENSATORI BARUT RESORT SORGUN 5* - SIDE -  Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 4km udaljen od Side-a i 67km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska plaža koja je udaljena cca.260m od hotela – pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 4km udaljen od Side-a i 67km od aerodroma Antalya.
 
Smještaj
Hotel se sastoji od tri dijela: dio za odrasle, mješoviti dio i porodični dio. Ukupno 310 soba. Mještoviti dio:  Superior standardne sobe (38m², smještene u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom+ 1 single sofa, jedno kupatilo, max.2+1pax), Corner suit (38m2, smješten u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom+ 1 single sofa, max.2+1pax) privatno kupatilo sa tuš kabinom, fen, ogrtač za kupanje, papuče, centralni klima uređaj, mini bar ( voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se dnevno), sef, satelitsku TV i muzički kanali, parket, set za čaj i kafu, balkon. Porodični dio: Porodične sobe (40m², dvije  sobe sa kliznim vratima između, kupatilo sa tušem, max.2+2pax), ogrtač za kupanje, papuče, fen, centralni klima uređaj, telefon, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo dopunjavaju se dnevno), kuhalo, set za kafu i čaj, sef, laminat pod, satelitska TV i muzički kanali, balkon.
 
Usluga
Ultra All inclusive – 24h dostupna usluga hrane i pića, švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnja i popodnevna užina, kasni buffet,  domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Voda, bezalkoholna pića i pivo u mini baru se dopunjavaju dnevno.  A’La Carte restorani Saftan, Ocean i Olive sa rezervacijom unaprijed . Koncept ne uključuje: Premium uvozna pića , specijalna vina, sva flaširana pića i piće u limenkama, svježi voćni sokovi, room service, A’la Carte restorani Aqua Steak  i Tarcin- se naplaćuju.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani: Saftan (turski), Olive (talijanski) , Ocean ( Riblji), Aqua Steak A’la Carte  , Tarcin Fine Dining, barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Doktor, čuvanje djece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske  igrice, šoping centar i  rent a car  posebno se naplaćuju. WIFI internet konekcija je besplatna u cijelom hotelu.
 
Plaža: 
Hotelska plaža koja je udaljena cca.260m od hotela – pjeskovita, suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni i cabana sa rezervacijom unaprijed posebno se naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, fitnes centar, Tursko kupatilo, sauna, teniski tereni i oprema za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži. Posebno se naplaćuju sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena, masaža i usluga Wellness centra.
Zabavni program tokom dana, takmičenje pored bazena i na plaži, večernji show program. Mini klub sa raznim aktivnostima za djecu od 4-12 godina.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.baruthotels.com


Lokacije