Turquoise Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Turquoise Hotel
 • 37 slika
 • Aqua Park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Zatvoreni bazen
 • Za djecu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Fitnes
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

TURQUOISE HOTEL 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 3,5m udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaza, pjeskovita i šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 3,5m udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Smještaj : Hotel ima ukupno 486 soba rasporedjenih

O Turquoise Hotel

TURQUOISE HOTEL 5* - SIDE -  Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 3,5m udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna plaza, pjeskovita i šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 3,5m udaljen od Side-a i 65km od aerodroma Antalija.
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 486 soba rasporedjenih u glavnoj zgradi, annex zgradi i Lake houses. Deluxe sobe (27-28m², u glavnoj zgradi, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Deluxe porodične sobe (45-52m², u glavnoj zgradi, dvije spavaće sobe, kupatilo, max.4pax). Garden block standardne sobe (27-28m², u garden/vrt  dijelu, spavaća soba, kupatilo, max.2+1pax), Garden block porodične sobe (42-43m², u garden/vrt dijelu, dvije spvaće sobe, kupatilo, max.4pax). Lake Houses se nalaze u garden/vrt dijelu i gosti imaju VIP servis. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, ogrtač za kupanje i papuče, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, laminat, mini bar (voda, mineralna voda i bezalkoholni sokovi, se dopunjavaju dnevno), kuhalo set za čaj i kafu, sef, LCD TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon ili terasu. WI- FI internet konekcija je besplatna.
 
Usluga
Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, kasna užina, svježi voćni sok od naranđe samo uz doručak, domaća I neka strana alkoholna i bezalkoholna pića, dječiji buffet, u tri A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed-jednom u toku boravka ( u jednom od njih), baby corner u restoranu, dijetalni buffet, bar na plaži. Posebno se naplaćuju: luksuzna strana pića, ekskluzivna i specijalna vina,  A’la Carte restorani: Bougainvillea, Steak House i Napolitan, flaširana pića, svježi voćni sokovi, nargila.
 
Sadržaj
Glavni restoran na bazi otvorenog švedskog stola. A’la Carte restorani – talijanski (djeci ispod 12 godina nije dozvoljen ulaz), kineski, turski, Steak House, Riblji. Begonvil restoran- samo za goste Villa Hous-a. Barovi u cijelom hotelskom kompleksu koji služe pića. Doktor, čuvanje djece, vešeraj, telefon, fax, internet, internet café, kompjuterske igrice, rent a car posebno se naplaćuju. WI-FI internet u lobiju, u sobama, pored bazena i u Lake Houses se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna plaza, pjeskovita i šljunkovita, suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju.
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, bazen za odrasle +16, aqua park sa toboganima za odrasle i djecu, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, teniski tereni, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis. Posebno se naplaćuju: masaža, usluge  SPA& Wellness centra, bilijar, kuglanje, Game land, rasvjeta teniskih terena, časovi tenisa, sportovi na vodi.
Zabavni program i takmičenja tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu od 04-16 godina podjeljen u dobne skupine tokom dana i večeri.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.turquoise.com.tr


Lokacije