Voyage Sorgun Hotel

 1. Turska
 2. Antalya
 3. Side
 • Voyage Sorgun Hotel
 • 30 slika
 • Aqua Park
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Dijete do 11,99 god - GRATIS smještaj
 • Pješčano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

VOYAGE SORGUN 5* - SIDE - Hotel se nalazi u oblasti Sorgun , udaljen 6 km od Side-a i Manavgata i 65 km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovito-šljunkovita plaža, ležaljke,suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Položaj : Hotel se nalazi u oblasti Sorgun , udaljen 6 km od Side-a i Manavgata i 65 km od aerodroma Antalya Smještaj : Hotel ima ukupno 508

O Voyage Sorgun Hotel

VOYAGE SORGUN 5* - SIDE -   Hotel se nalazi u oblasti Sorgun , udaljen 6 km od Side-a i Manavgata i 65 km od aerodroma Antalya. Hotel nudi Ultra All Inclusive uslugu. Hotelska privatna pjeskovito-šljunkovita plaža, ležaljke,suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.
 
Položaj
Hotel se nalazi u oblasti Sorgun , udaljen 6 km od Side-a i Manavgata i 65 km od aerodroma Antalya
 
Smještaj
Hotel ima ukupno 508 soba raspoređenih u glavnoj zgradi i u bungalovima. Standardne sobe u glavnoj zgradi (31m², spavaća soba, kupatilo,max. 3pax+inf), Porodične sobe u glavnoj zgradi (50m², dvije spavaće sobe, kupatilo, max. 4pax+inf) Bungalov standard sobe (35m², spavaća soba, kupatilo, max. 3pax+inf), Bungalov porodične sobe (53m², dvije spavaće sobe, kupatilo, max. 4pax+inf) i 5 soba prilagođenih invalidnim osobama. Sve sobe imaju  kupatilo sa uš kabinom, fen, VRF klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, laminat osim u standard sobama u bungalovima gdje su pločice na podu, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića, pivo, mlijeko i čokoladice dopunjavaju se dnevno),kuhalo, set za čaj i kafu, sef , LCD TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon ili terasu. WIFI se ne naplaćuje.
 
Usluga
Ultra all inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolač, večeru, kasni snack, sva lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, bife za djecu, sladoled, svježi voćni sokovi, otvorena kuhinja 24-24h , baby kutak u restoranu, dijatalni buffet. U cijenu nisu uključena luksuzna uvozna pića, ekskluzivna vina, flaširana pića,  A'la Carte restorani  sa sa predhodnom rezervacijom koja se plaća, nargila.
 
Sadržaj
Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A'la Carte restorani: Vista (talijanski), Wen (kineski), Buzuki (grčki), Tepsi (turski), Carino-Stake house, Sushi/ Teppanyaki. Barovi u cijelom hotelskom kompleksu, English pub otvoren 24h.  Doktor, čuvanje djece, vešeraj,telefon, fax, internet, internet caffe, kompjuterske igrice, renta car – posebno se naplačuju. WI FI internet u lobiju se ne naplaćuje.
 
Plaža: 
Hotelska privatna pjeskovito-šljunkovita plaža, ležaljke,suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Postoje dva mola – jedan za porodice i drugi za odrasle (za osobe +16).
 
Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni (ne radi ljeti) bazeni za odrasle i djecu (jedan bazen samo za odrasle), aqua park sa toboganima za odrasle i djecu, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, parna soba, teniski tereni, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, mini golf se ne naplaćuju. Posebno se plaćaju masaža, SPA&Wellness centar, bilijar, kuglanje,  reflektori za tenis i časovi tenisa, sportovi na vodi. Zabavni program, takmičenja tokom dana i  i večernji show program.
Togi Kids World  -mini klub za djecu od 04.-12. godina i klub za tinejdžere od 13-16 godina tokom dana i uvečer. Zabavni luna park, mini disko za djecu. Program za bebe od 0-3 godina - kolica, dječije kupke....
Hotel je renoviran 2014 / 2015 godine.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.voyagehotel.com


Lokacije