Arin Resort

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Arin Resort
 • 50 slika

ARIN Resort 5* Položaj Hotel se nalazi u Turgutreisu, udaljen od aerodroma 55km a od centra Bodruma 20km. Smještaj Ukupno 248 soba. Standard sobe annex ( 28m2, klima, mini bar, satelitska TV, kupatilo sa tušem, pločice na podu, balkon, sef, telefon, WIFI u sobi, locirane u annex zgradi, max 3 pax), standard sobe sa pogledom na park ( 25-30m2, klima, mini bar, satelitska TV, kupatilo sa tušem, ploč

O Arin Resort

ARIN Resort 5*

 • Položaj

  Hotel se nalazi u Turgutreisu, udaljen od aerodroma 55km a od centra Bodruma 20km.

 • Smještaj

  Ukupno 248 soba. Standard sobe annex ( 28m2, klima, mini bar, satelitska TV, kupatilo sa tušem, pločice na podu, balkon, sef, telefon, WIFI u sobi, locirane u annex zgradi, max 3 pax), standard sobe sa pogledom na park ( 25-30m2, klima, mini bar, satelitska TV, kupatilo sa tušem, pločice na podu, balkon, sef, telefon, WIFI u sobi, locirane u glavnoj zgradi, max 3 pax), standard sobe sa pogledom na more ( 25-30m2, klima, mini bar, satelitska TV, kupatilo sa tušem, pločice na podu, balkon, sef, telefon, WIFI u sobi, locirane u glavnoj zgradi, max 3 pax) porodične sobe ( 35-40m2, dvije spavaće sobe, jedna sa bračnim a druga sa dva odvojena kreveta, povezane vratima, klima, mini bar, satelitska TV, kupatilo sa tušem, pločice na podu, balkon, sef, telefon, pogled na more i park, WIFI u sobi, porodične sobe su smještene u glavnoj i u annex zgradi 4+1 inf max), Apartmani ( 45m2, dvije spavaće sobe, jedna sa bračnim a druga sa dva odvojena kreveta, povezane vratima, klima, mini bar, satelitska TV, kupatilo sa tušem, pločice na podu, balkon, sef, telefon, pogled na more i park, WIFI u sobi, 4+1 pax max.), Hotel ima 2 sobe koje su prilagođene klijentima sa invaliditetom.

 • Usluga

  Ultra All inclusive usluga: doručak, kasni doručak, ručak, večera, večernji snack, fast food snack u toku dana u 2 snack restorana i slastičarni. Doručak, ručak, večera i noćni snack se služe u glavnom restoranu kao open buffet. Hotel ima dva A'la Carte restorana turski i riblji. Uključena je večera u A'la Carte restoranu jednom u toku boravka. Koncept uključuje lokalna pića u lobby baru, baru na bazenu i u hotelu.

 • Sadržaj

  Hotel ima 2 otvorena i 1 zatvoreni bazena za odrasle i 1 bazen za djecu. Uz doplatu sauna, masaže, tursko kupatilo.

 • Plaža

  Hotelska pješčana plaža. Korištenje peškira za plažu, ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela

 • Sport i zabava

  Joga, karaoke, odbojka na plaži, bočanje, šah, aerobic, aqua aerobic, pikado, stoni tenis, kino, bilijar, muzika uživo, animacije u toku dana i u večernjim satima, disco u baru pored bazena.

 • Napomena

  Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije