Baia Bodrum Hotel

  1. Turska
  2. Egejsko more
  3. Bodrum
  • Baia Bodrum Hotel
  • 46 slika

BAIA BODRUM 5* - Kızılburun , Bodrum Hotel je otvoren 2004 godine, a zadnji put renoviran 2021 godine ( sobe, bazen, javni dijelovi hotela, lobby, slastičarna I Spa & Wellness centar ). Zauzima površinu od 30.000m2. Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce. Otvoren je u sezoni od maja do oktobra Položaj Hotel se nalazi u Kızılburun dijelu nedaleko od Gündoğan gradića. Od centra Bodruma udaljen je 19km a

O Baia Bodrum Hotel

BAIA BODRUM 5* - Kızılburun , Bodrum Hotel je otvoren 2004 godine, a zadnji put renoviran 2021 godine ( sobe, bazen, javni dijelovi hotela, lobby, slastičarna I Spa & Wellness centar ). Zauzima površinu od 30.000m2. Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce. Otvoren je u sezoni od maja do oktobra

  • Položaj

    Hotel se nalazi u Kızılburun dijelu nedaleko od Gündoğan gradića. Od centra Bodruma udaljen je 19km a od aerodroma Bodrum Milas 48km.

  • Smještaj

    Hotel ima 191 sobu + 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Delux sobe ( 28m2, max.3pax ), Delux sobe sa terasom ( 32m2, max 4pax ) Suite sobe ( 65M2 i sastoje se od spavaće soba I dnevnog boravka ). Sobe za invalidne osobe ( 28m2,, max.3pax ). Sve imaju kupatilo sa tušem, fen, dio za sjedenje, set za kafu I čaj, direktnu telefonsku liniju, centralnu klima uređaj, mini bar ( bezalkoholna pića, voda I pivo dopunjavaju se dnevno I Nesspreso u Suite sobama ) LCD TV sa satelitskim programima, sef, besplatan WIFI , balkon ili terasa.

  • Usluga

    Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, vrijeme za kafu, kolačiće I čaj, snack tokom dana, ponoćni snack, lokalna I standardna uvozna alkoholna pića od 10:00 – 24:00 sati, Starbuck Corner od 09:00 – 22:30 sati. Uz doplatu su sva pića koja nisu na menu listi, A la Cartre restorani uz predhodnu rezervaciju i naplatu, svježi voćni sokovi, energetska pića, room service.

  • Sadržaj

    Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A la Cartre restorani La Vela Steak Restoran ( Intrenacionalan kuhinja ) I La Vela Sea Food ( Morska kuhinja ) , barovi unutar cijelog kompleksa. Uz doplatu su usluge doktora, čuvanje djece, fotograf, vešeraj I hemijska čistionica, šoping centar, Game room, rent –a –car. WIFI u cijelom hotelu je besplatan.

  • Plaža

    Hotelska plaža 250m duga, većim dijelom platforma sa besplatnim ležaljkama, madracima, suncobranima I peškirima za plažu i bazen.

  • Sport i zabava

    Otvoreni I zatvoreni bazen, jedna bazen sa mini Aqua Parkom za djecu, stoni tenis, jutarnja yoga I gimnastika, pikado. Uz doplatu su svi sportovi na vodi , masaže I druge usluge u Spa & Wellness centru. Zabavni animacijski programi tokom dana I večeri, živa muzika I DJ, Mini klub za djecu.

  • Napomena

    Hotel ima pravo u sezoni promjene pojedinih sadržaja, a da pri tome ne obavijesti treću stranu. Renoviran 2021 godine ( sobe, bazen, javni dijelovi hotela, lobby, slastičarna I Spa & Wellness centar )

  • Web stranica hotela

Lokacije