Bodrum Skylife Hotel

BODRUM SKYLIFE HOTEL - BODRUM je odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu. Položaj : Hotel Bodrum Skylife 3* smješten je u zalivu Gumbet,  3 km od centra Bodruma, 40 km od aerodroma. Udaljen je 50m od Egejskog mora i 100m od glavne ulice gdje se nalaze trgovine i barovi. Smještaj : Hotel raspolaže sa 70  soba – Standardne, superior i comfort sobe  i sve imaju kupatilo sa tuš ka

O Bodrum Skylife Hotel

BODRUM SKYLIFE HOTEL - BODRUM je odličan izbor za ljeto 2021. Hotel nudi All Inclusive uslugu.
 
Položaj
Hotel Bodrum Skylife 3* smješten je u zalivu Gumbet,  3 km od centra Bodruma, 40 km od aerodroma. Udaljen je 50m od Egejskog mora i 100m od glavne ulice gdje se nalaze trgovine i barovi.
 
Smještaj
Hotel raspolaže sa 70  soba – Standardne, superior i comfort sobe  i sve imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj, set dorbrodošlice, mini bar (prazan), bežični internet i LCD TV. Sobe mogu imati pogled na bazen ili na vrt-baštu.
 
Usluga
All Inclusive
 
Sadržaj
2 otvorena bazena- za odrasle i djecu , animacije tokom dana i večeri, pikado, bilijar, snack bar.  Uz doplatu su : doktor na poziv, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje veša.
 
Plaža: 
Hotel je 150m  udaljen od gradske , pješčano-šljunkovite plaža. Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu.
 
Napomena
Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom Covid – 19, hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještenja treće strane.

www.skygrouphotels.com


Lokacije