Delta Hotels by Marriott Bodrum

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Delta Hotels by Marriott Bodrum
 • 62 slika

DELTA HOTEL MARRIOTT BODRUM 5* Hotel je otvoren 2000. godine a posljednji put renoviran 2018. godine. Zauzima površinu od 16.000m2 Položaj Hotel se nalazi u blizini moderne marine u mjestu Yalıkavak, na 3km oc centra. 60km udaljen je od aerodroma Bodrum Milas, a od grada Bodruma udaljen je 19km. Smještaj Hotel ima 289 soba i to: 52 premium sobe pogled more, 119 superior sobe pogled more, 68 econom

O Delta Hotels by Marriott Bodrum

DELTA HOTEL MARRIOTT BODRUM 5* Hotel je otvoren 2000. godine a posljednji put renoviran 2018. godine. Zauzima površinu od 16.000m2

 • Položaj

  Hotel se nalazi u blizini moderne marine u mjestu Yalıkavak, na 3km oc centra. 60km udaljen je od aerodroma Bodrum Milas, a od grada Bodruma udaljen je 19km.

 • Smještaj

  Hotel ima 289 soba i to: 52 premium sobe pogled more, 119 superior sobe pogled more, 68 economy sobe, 48 family soba pogled park i more. Economy sobe (18m2, ove sobe nemaju balkon ni terasu , max.2pax+inf), Family sobe (35m2 pogled park i 40m2 pogled na more. Sastoje se od 2 spavaće sobe, u jednoj se nalazi francuski krevet a u drugoj prostoriji dva odvojena kreveta. max.4pax), Superior soba sa pogledom na more (24-28m2, keramički pod i balkon, max.3pax), Premium soba sa pogledom na more (30-32m2, keramički pod i balkon, max.3pax) i 2 sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe imaju kupatilo s tušem, fen, satelitsku LCD TV, mini bar ( samo voda ), sef, split klima uređaj, WIFI internet, kupatilo sa tuš kabinom i balkon ( samo economy sobe nemaju balkon).

 • Usluga

  All inclusive Plus - doručak, ručak, večera, ponoćna supa. Snack tokom dana, slastičarna, sva lokalna i neke uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 08:00 - 00:00 sati ( Lobby bar), bar na plaži od 10:00-18:00 sati, A la Carte restoran ( Riblji) jednom uz rezervaciju unaprijed. Koncept ne uključuje: premium pića, uvozan koja nisu na menu listi, cjeđene sokove, room service.

 • Sadržaj

  Glavni restoran , A la Cartre restorni, barovi i restorani unutar cijelog kompleksa. Uz doplatu su usluge doktora, vešeraj, frizer, šoping centar, telefon, fax, shutlle servis . WIFI internet besplatan u sobama i javnim dijelovima hotela.

 • Plaža

  Hotel se nalazi na pješčanoj plaži dugačkoj 200m,posjeduje ponton dugačak 150m. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna za goste hotela.

 • Sport i zabava

  Otvoreni bazen, relax bazen, dječiji bazen sa 2 tobogana , zatvoreni bazen, pikado, boćanje, stoni tenis, odbojka na plaži, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, muzika uživo kao i druge dnevne i večernje animacije i programi. Mini klub za djecu od 4-12 godina. Uz doplatu su usluge Spa i Wellness centra, sportovi na vodi. Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce.

 • Napomena

  Hotel zadržava pravo da napravi izmjene u sadržaju bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije