Diamond of Bodrum

 1. Turska
 2. Egejsko more
 3. Bodrum
 • Diamond of Bodrum
 • 23 slika

DIAMOND OF BODRUM Hotel je otvoren 2005. godine, a renoviran 2015.godine. Ima ukupno 214 soba. Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na 1km udaljenosti od centra Bodruma. Položaj Hotel se nalazi na udaljenosti 1km od centra Bodruma i 32km od aerodroma. Smještaj Hotel ima ukupno 214 soba, standardne sobe 19m2 i porodične sobe 38m2. Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, Wi-fi internet (u pojedinim s

O Diamond of Bodrum

DIAMOND OF BODRUM Hotel je otvoren 2005. godine, a renoviran 2015.godine. Ima ukupno 214 soba. Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na 1km udaljenosti od centra Bodruma.

 • Položaj

  Hotel se nalazi na udaljenosti 1km od centra Bodruma i 32km od aerodroma.

 • Smještaj

  Hotel ima ukupno 214 soba, standardne sobe 19m2 i porodične sobe 38m2. Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, Wi-fi internet (u pojedinim sobama koje su bliže recepciji), TV, minibar ( dopunjuje se dnevno samo vodom), telefon, fen, sef i balkon (samo promo sobe su bez balkona).

 • Usluga

  Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive – švedski sto – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju riblji A la Carte restoran i nekoliko barova (Lobby bar, Roof bar, Beach bar/Snack bar, Pool bar). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užina u određeno vrijeme na određenim mjestima, ponoćna užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Usluga ribljeg restorana je besplatna gostima uz prethodnu obaveznu rezervaciju uz boravak od minimum 5 noći. Dodatno se naplaćuju: sva uvozna i premium pića, svježe cijeđeni sokovi, energetska pića, korištenje à la carte restorana ukoliko boravite u hotelu manje od 5 noći ili njegovo ponovno korištenje.

 • Sadržaj

  Gostima su na raspolaganju glavni restoran, A la Carte restoran, nekoliko barova, fitness i Spa centar. Dodatno se plaćaju: doktor, servis za pranje veša, fax, market, suvenirnica, fotograf, butik, mjenjačnica, frizer, konferencijska sala, rent-a-car.

 • Plaža

  Pješčano-šljunkovita plaža preko ceste, ispod koje se nalazi tunel koji goste vodi na plažu. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira je besplatna.

 • Sport i zabava

  Hotel ima otvoreni bazen, zatvoreni bazen, razne animacije u toku dana, a gosti mogu uživati i u fitnesu, stonom tenisu, tursko kupatilo, pikadu. Besplatan Wi-Fi internet u javnim prostorijama i u pojedinim sobama koje su bliže recepciji. Dodatno se plaćaju: bilijar, svi sportovi na vodi, masaže, SPA.

 • Napomena

  Tokom sezone hotel ima pravo izvršiti promjenu pojedinih sadržaja bez obavještavanja treće strane. U slučaju rezervacije trokrevetne sobe, popust na treći ležaj je uključen u cijenu i agencija nije u mogućnosti garantovati tri standardna ležaja!

 • Web stranica hotela

Lokacije